Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Zumio X Spirotip Klitoris Vibrator var 1

Zumio X Spirotip Klitoris Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Zoom ind lige der, hvor det er aller bedst med Zumio X Spirotip Klitoris Vibrator. Udviklet af kvinder - til kvinder.

Med den særlige Spirotip kan du målrette din stimulation og udforske de mange sensitive områder, din klitoris gemmer på, fremfor at sende spredte vibrationer mod hele vulva på én gang. 

De cirkulerende bevægelser kan fremtrylle ekstremt hurtige orgasmer, når du trænger til en "quickie" alene, eller efterlade dig gispende efter mange af slagsen, hvis du bringer Zumio ind i jeres erotiske par lege.

Zumios 8 hastigheder sikrer, at der er noget til enhver lejlighed og dens ergonomiske udformning og vibrationsfrie håndtag gør den ekstra behagelig at bruge.

Det lille vidunder er vandtæt for fræk nydelse i badet og opladelig via praktisk USB ladestation.

Vinder af "Best New Product" på Adultex 2017.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Feed back
Zimio X Spirotip - 11. jan. 2023
Fantastisk med rigtig god vibration
Garanti for tilfredsstillelse
Manara - 6. sep. 2021
Der er både styrke og varighed nok til, at du garanteret kommer i mål.
Meget præcis og kraftfuld
DivineDiva - 15. nov. 2017
Jeg har brugt en elektrisk tandbørste i mange år som yndlingsvibrator fordi jeg ikke kunne finde en vibrator der ramte lige så præcis, lige der hvor jeg ville have det samtidig som den havde et 'langt håndtag'. Tandbørsten var bare ikke særlig sexet at hive frem og den kunne også være lidt voldsom for huden hvis man gik rigtig meget til den. Men nu har jeg fundet den perfekte afløser! Man tænker på ingen måde vibrator når man ser den men den er så effektfuld og nem at betjene at den bliver min favorit for evigt vil jeg tro, både alene og sammen med min kæreste.
Tåkrummende nydelse
Toy bunny - 20. jul. 2017
Ja, selve udseendet imponerer ikke. Man føler sig lidt fanget i; er det en tandbørste til børn eller en kikset teletubby?! MEN.... denne vibrator har ikke forladt mit sengebord siden den blev pakket ud. Det er svært at forklare, hvad det er der er godt. Jeg har meget legetøj, og har prøvet en hel del efterhånden, men dette er absolut er af de mest interessante produkter jeg har! Den får en til at smile, vride sig, stønne og bare nyde. Intet andet end anbefalet herfra!
Kraftig lille ting
Reze - 25. may. 2021
Lille, men kraftfuld! Meget pręcis. Da den er lille, er den perfekt til par. Står ikke i vejen :)
0
En ny nr. 1.
Odin - 3. sep. 2018
Den er perfekt solo og under samleje, isęr fordi den fylder så lidt, men samtidig er så kraftfuld.
0
Ųregasme!!!
HästLisa - 25. jan. 2018
Det her er helt vidunderligt! Isęr når man slikker. Ja, jeg har meget fųlsomme ųrer, jeg elsker selv at kęrtegne dem, når en anden kęrtegner dem er selvfųlgelig endnu mere fantastisk, og hvis jeg bliver slikket i ųret, stųnner jeg hųjt! Det er dog aldrig lykkedes mig at komme af dette FŲR NU! Tak til ham der opfandt den her. Jeg ved godt det er til klitoris, sådan set dernede er det også rigtig fint, men det er ikke det pęneste sexlegetųj jeg har til det område hvis jeg skal sige det, men wow, det syntes jeg ikke var muligt at få orgasme i ųret, hele mit hoved var fuldstęndig statisk og jeg nųd det helt ned til tęerne, da jeg kom, top til tå, så et rigtig tip top legetųj! (Og nej, jeg har ingen fetich for ųrer) Jeg kan bare ikke gųre for, at mine ųrer er fųlsomme og kan stimuleres på samme måde som min klitoris eller mine brystvorter. 10/10!!!
0
Uden hæmninger!
Anonymous - 1. jan. 2018
Jeg har drømt om det her i årevis! Jeg har ledt efter noget, der "rammer plet". Og himmel og hav, hvad denne slyngel sætter i gang... Score 7!
Maskinoversat fra sinful.no
Fantastisk!!!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er meget tilfreds! Jeg er en af dem, der kæmper lidt med det her, og det her gør tingene levende. Man skal øve sig lidt - lære den at kende - og det er helt okay. En anden fordel er, at den er lille og ikke i vejen - kan sagtens kombineres med samleje. Og så er den stille - hvilket er dejligt!
Maskinoversat fra sinful.no
Perfekt
Anonymous - 12. sep. 2021
Jeg har prøvet mange forskellige klitorisvibratorer gennem årene, men denne er min absolutte favorit! Den er kraftig, men laver ikke en irriterende lyd, som nogle kan. God at holde om og nem at placere. Hvis din mand er lidt stor og har lidt mave, er den her genial, fordi den er så spids og smal og stadig passer. Perfekt, både når du hygger dig alene eller sammen med din partner. Kan varmt anbefales!
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS