PA-5000 Kyskhedsbælte til Prince Albert Piercing

Klik på billederne for at forstørre dem

 • PA-5000 Kyskhedsbælte Til Prince Albert Piercing
 • PA-5000

PA-5000 Kyskhedsbælte til Prince Albert Piercing

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

599,00 kr

  Kort info

  Kort info

  PA-5000: Det ultimative kyskhedsbælte til mænd med en Prins Albert Piercing!

  Buret fås i 3 forskellige diametre og med de 9 medfølgende kroge, der bruges i stedet for din piercing ring, kan du finde den, der passer dig allerbedst.

  PA-5000 indeholder bur, forlænger til buret, to nøgler, et diskret, sort etui med lynlås, en læder snøre og 9 kroge til Prins Albert piercingen.

  Kyskhedsbæltet er perfekt til pirrende dominanslege.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Kyskhedsbælte til mænd med en Prins Albert piercing, som søger det ultimative indenfor mandlig kyskhed! Nu har du mulighed for at bruge din Prins Albert piercing til at fastspænde kyskhedsbæltet og derved opnå endnu bedre kontrol. PA-5000 er diskret og behagelig at have på – den ligner mest af alt kropsudsmykning.

  Buret fås med en diameter på enten 2,54 cm (S), 2,86 cm (M) eller 3,18 (L) cm og det har en indbygget lås. Foruden selve buret får du med PA-5000 en forlænger til buret, en læder snøre, to nøgler, et diskret, sort etui med lynlås og 9 kroge til Prins Albert piercingen.  De medfølgende 9 kroge gør, at du er sikker på at finde den, der passer dig bedst. Du får ringe i tre forskellige diametre og i hver diameter er der tre ringe at vælge imellem, alt efter hvilken tykkelse du foretrækker.

  Find den rigtige størrelse:
  I afslappet tilstand trækker du penis frem og måler skaftets diameter. Tillad 0,32 cm plads af hensyn til hygiejne.

  Sådan bruger du PA-5000:
  Sæt lædersnøren på din Prins Albert ring og lad efterfølgende snøren falde igennem buret så den kan bruges til at guide din penis på plads i buret. Smør evt. lidt glidecreme på din penis inden du påfører buret, for at gøre påsætningen mere behagelig. Vær sikker på at penishovedet går fri af buret. Glat huden på penis ud ved at trække huden ved skaftet af penis tilbage mod kroppen.   

  Tag din Prins Albert ring ud og indsæt i stedet en ønskede krog fra PA-5000 pakken. Drej buret så krogen passer ned i burets indbyggede låsemekanisme.
  Ønsker du et længere bur kan du bruge den medfølgende forlænger. Det anbefales, at du bruger to stykker 1,5 cm lang vandtæt tape på hver side af buret for at holde forlængeren på plads, og at du går med den sådan i en uge. Ønsker du at bruge forlængeren permanent kan den evt. limes fast med en dråbe lim i hver side – husk at lade limen tørre fuldstændig inden du tager buret på.

  PA-5000 fås i 3 forskellge størrelser:
  - S: 2,54 cm

  - M: 2,86 cm

  - L:  3,18 cm.

  Detaljer

  MATERIALE: Plast (medicinsk polykarbonat).
  DIAMETER: Small: 2,54 cm - Medium: 2,86 cm - Large: 3,18 cm.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Vinder Det bedste cage hvis man er piercet
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Fedt at kombinere piercing med kyskhedsbælte Efter at have leget med tilpasningen af kyskhedebæltet, så har jeg gået med legetøjet i 14 dage.
  PA har ikke været generende, og jeg har den på i hverdagen.
  5 4 1

  Du anmelder: PA-5000 Kyskhedsbælte til Prince Albert Piercing

  Hvordan vurderer du produktet? *