PalmPower Mini Massage Wand
PalmPower Mini Massage Wand
829,00 kr
PalmPower Mini Massage Wand  1
PalmPower Mini Massage Wand  2
PalmPower Mini Massage Wand  3

PalmPower Mini Massage Wand

4.3 (5)
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.
829,00 kr
Oversigt
Beskrivelse

Palm Power Mini Massage Wand er en lille kraftig vibrator, der er i familie med den kendte ”Magic Wand”, som tidligere har været omtalt i serier som Sex and the City og Sexskolen.

Palm Power Massager har en lang ledning og er utrolig nem at håndtere: Så snart du har tilsluttet vibratoren til stikkontaktener den klar til brug. Den lille Palm Power Massager  har trinløse vibrationer, der øges ved at holde vibrationsknappen i bund.

Nyd de kraftfulde vibrationer til intim massage eller på resten af kroppen.

Du kan også finde tilbehør til din Palm Power Massager her i Sinful.dk shoppen. Selve vibratorhovedet er lavet af blød silikone, og du har mulighed for at skifte vibratorhovedet ud til en helt anden form (f.eks. til G-punktsstimuli) og du kan på den måde bruge den til forskellige former for stimulation.

Detaljer

MATERIALE: Palm Power Massager er lavet i kvalitetsplast og medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÆNGDE: 19,5 cm.
DIAMETER: 4 cm.
VANDTÆT: Nej.
BATTERITYPE: Opladelig, til stikkontakt.
VIBRATIONSNIVEAU: Kraftige og trinløse.
LYDNIVEAU: Over middel.
INTERFACE: 1 knap.
SPROG: Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Russisk.

VARENUMMER: 12394.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (5)
Orgasmegaranteret.

Det absolut bedste produkt, jeg nogensinde har prøvet.

-
5 4 1
Garanteret fremragende!

Har testet en masse vibrationer men den lille er helt fantastisk! Ryster ret meget i hånden, men det overvinder for hvad de burde gøre! +++ for det!!

-
5 5 1
Virkelig godt!

Min kone elsker det, når jeg bruger det på hende. Hun kommer hver gang så mange gange, og vi anbefaler dens kraft i hånden.

-
5 4 1
Godt, godt, godt...

... alt på en gang. Dette er nok Europas bedst sælgende vibe, og nu hvor jeg har prøvet det, spekulerer jeg ikke længere på hvorfor! <3 Palm Power er mindre og glattere, end jeg havde forventet - med ét ord: sød - og bemærkelsesværdig kraftfuld, især for dens størrelse. Normalt, med normale vibratorer, skal jeg indstillecontrollerne direkte til det andet niveau, men i denne er det tredje hastighedsniveau næsten for meget! Pyha. Lydniveauet var ikke så slemt, som jeg var bange for, det villevære (den forrige vibrator var ret høj, så sammenlignet med den, er denne næsten stille). Den eneste ulempe jeg fandt i denne, var hastighedskontrollen; den kan ikkeskrues ned uden først at slukke for enheden – men heldigvis kan du vende tilbage til det ønskede niveau på næsten et øjeblik. En glidende hastighedskontrol i beggeretninger ville dog være rart! Alt i alt et fantastisk apparat. Det giver dig en garanteret og forbløffende orgasme hver gang - næsten med magt, selvom det ikke altid erønsket. : P Ja, og endnu et ekstra er dets aftagelige silikonehoved; apparatet er virkelig nemt at holde rent. Læs mere

-
5 5 1
Den er rigtig god, men.....

PalmPower Mini Massage Wand - den er rigtig god! Den er lille, nem og meget kraftig af sin størrelse. Silikonen er meget behagelig. Dog skal man huske at efter hvert eneste brug af vibratoren, SKAL man vaske den! Ellers risikere man at skruerne inde under silikone-hætten ruster. Det hovedsagelige problem med den, er desværre ledningen. Hvisledningen får et form for ''knæk'', så skal man købe en ny. Så man skal holde øje med, når man benytter den at ledningen ikke er snoet eller bøjet. Men ellers er detet meget godt produkt. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk