Loving Joy Jessica Rabbit MK2 Pearl Diver Vibrator
Loving Joy Jessica Rabbit MK2 Pearl Diver Vibrator
349,00 kr
Loving Joy Jessica Rabbit MK2 Pearl Diver Vibrator
Loving Joy Jessica Rabbit MK2 Pearl Diver Vibrator
Loving Joy Jessica Rabbit MK2 Pearl Diver Vibrator
Loving Joy Jessica Rabbit MK2 Pearl Diver Vibrator

Loving Joy Jessica Rabbit MK2 Pearl Diver Vibrator

4.1 (3)
349,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Er du på jagt efter en rabbit Pearl Diver Vibrator, som har alle rabbit vibratorens klassiske egenskaber men dog alligevel er lidt anderledes?

Så er Rabbit MK2 Pearl Diver noget for dig. Det specielle ved M2K Pearl Diver er, at dens indre roterende kugler ikke ligger på rækker men i stedet ligger hulter til bulter og roterer på kryds og tværs af hinanden. Derfor opnår du med denne pearl diver en anderledes pirrende fornemmelse.

Den populære rabbit vibrator er især blevet kendt fra den amerikanske TV-serie Sex and the City og den er for de fleste kvinder et meget orgasmefyldt bekendtskab. Rabbit’en tilfredstiller dig maksimalt med den roterende dildo og de indvendige pearl diver kugler, som stimulerer din skedeindgang, samtidig med at kanin-vibratoren med dens pirrende ører effektivt stimulerer din klitoris.

Kaninørerne kan vibrere på 6 forskellige måder og dildoen kan rotere med 6 forskellige hastigheder. Du styrer rabbit'ens vibrationsmønstre og rotationer på displayet i bunden, hvor du også kan styre vibratoren og dildoen separat. Der findes i alt 36 stimluerende kombinationsmuligheder.

Hvis du griber fat om rabbit’en med den ene hånd, kan du give den et lille knæk, og den vil så rotere over et betydeligt større areal inde i skeden, som gør det muligt for dig at få stimuleret dit G-punkt.

MK2 Pearl Diver er fremstillet i et blødt, phthalat-frit materiale, og den er derfor meget behagelig at bruge. Vi anbefaler, at du bruger en glidecreme sammen med den, fx Loving Joys glidecreme til sexlegetøj, da det gør oplevelsen med den endnu bedre.

Det er nemt at rengøre MK2 Pearl Diver, da den godt kan tåle vand. Du kan endda nyde den under bruseren, hvis du får lyst til det.  

Når du køber Jessicca Rabbit MK2 Pearl Diver, anbefaler vi, at du også køber:
- Loving Joys glidecreme beregnet til sexlegetøj.
- Loving Joys rengøring til sexlegetøj.

Detaljer

MATERIALE: MK2 Pearl diver er lavet i kvalitets TPR.
PHTHALAT-FRI: Ja.
LATEX-FRI: Ja.
LÆNGDE: 26 cm.
DIAMETER: 3,8 cm.
VANDTÆT: Ja.
BATTERI-TYPE: 4 x AA batterier (medfølger ikke).
VIBRATIONS NIVEAU: 6 forskellige (kaninører). 6 rotationshastigheder (dildo). I alt 36 kombinationer.
LYD NIVEAU: Over middel.
INTERFACE: 4 knapper.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 12653.
Anmeldelser
4.1
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Hjælp til et godt sexdrive

Min kæreste og jeg, var gået noget i stå ang. vores sexliv. Men jeg skal da lige love at der blev sat skub i det, da vi fik købt en Jessica Pearl Driver. Den er nu blevet en fast del af vores sexleg. Både jeg og min kæreste får de kraftigeste orgasmer/udløsninger med hjælp fra denne fantastiske vibrator. Selv i badet bliver den brugt, daden er vandtæt, så ja vi går meget tit i bad sammen. De mange indstillinger, gør at vi altid kan finde den vibration der passer til situationen, og følsomheden, samt atman kan indstille den roterende dildo ved at bøje den så den roterer med store udsving, hvilket gør at min kæreste får de vådeste orgasmer, da den virkeligt gør sitarbejde godt omkring G-Punktet...smiler frækt. Det bedste køb vi har gjort længe, kan kun anbefales. Læs mere

-
5 5 1
God

Indrømmer at jeg har ikke prøvet den alene. Har lige købt nr 2, så jeg har en liggende her hjemme. Den første ligger ved min kæreste. Det er ikke så nemt når han skal betjene den. Der er mange variationer så det er svært at finde der, der virkelig rykker. Men når det så kører, så er det altså også en orgasme der vil noget. Er gladfor den og kan klart anbefale den. Der er bare en ting. og det er den larmer. Havde den med på hotet og synes det var lidt pinligt hvis der var nogle der hørte det, mensamtidig kunne vi jo grine lidt af det. Men det tager lidt nydelsen, så man bliver lidt distraheret. Læs mere

-
5 3 1
orgasme garanti

Hvis dette er din første dildo så vil du ikke fortryde det, den er i en super lækker kvalitet og ikke for "stor" hvilket betyder at den der nem at håndtere, både alene og sammen med din partner. Der er 100% orgasme garanti, både hvis du er til klittoris - eller skede orgasme, eller begge dele som jeg er. Meget effekt fuld, menlyden er mellem høj, dog ikke forstyrende for sex legen.... Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk