Pelvixconcept til Optræning af Bækkenbunden
Pelvixconcept til Optræning af Bækkenbunden
289,00 kr
Pelvixconcept – Pelvic Floor Rehabilitation
Pelvixconcept – Pelvic Floor Rehabilitation
Pelvixconcept

Pelvixconcept til Optræning af Bækkenbunden

289,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

NYHED: Pelvixconcept er et nyt og effektivt redskab til bækkenbundstræning, der hjælper med at genvinde styrken i bækkenbundsmusklerne så følsomheden i skeden øges og man kan mærke mere i underlivet. Pelvixconcept kan bruges af kvinder i alle aldre, der gerne vil ha’ en sund og stærk bækkenbund. Pelvixconcept anbefales dog i sær til gravide, til kvinder, som har født samt til kvinder, der er i menopausen eller som grundet sygdom har en svækket bækkenbund.

Pelvixconcept er en 6 cm lang og 3,3 cm bred beholder, der kan bruges imens man laver bækkenbundsøvelser, så man bedre kan mærke, hvad der sker. Fordi beholderen er forholdsvist stor og har en lav vægt (17g) er den perfekt til kvinder, der ikke tidligere har lavet bækkenbundsøvelser. 

Er man øvet inden for bækkenbundstræning eller vil man gradvist vil gøre træningen mere udfordrende, kan man lægge en af de tre vægtkugler, der følger med Pelvixconcept, ind i beholderen. Den store og den mellem kugle kan bruges sammen, ligesom kuglerne også kan bruges hver for sig, alt efter hvor meget modstand man ønsker. 

Pelvixconcepts bløde spids gør den nem at indsætte og den afrundede bund gør den behagelig at bruge, når musklerne trækker sig sammen. Rillerne i siden gør desuden Pelvixconcept nemmere at holde fast omkring. Både beholderen og de tre kugler er overtrukket med silikone, der er 100 % phthalat-fri.

Sådan bruger du Pelvixconcept:
Spænd musklerne omkring Pelvixconcept i 3 sekunder og slap derefter af i 3 sekunder. Gentag øvelsen 10-20 gange, et par gange om ugen og forlæng evt. øvelsen med et par sekunder, efterhånden som din bækkenbund styrkes, hvis det føles rigtigt for dig. Vi anbefaler, at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med Pelvixconcept da det vil gøre den mere behagelig at føre op.

Detaljer

MATERIALE: Pelvixconcept består af en beholder og tre kugler, der er overtrukket med silikone. 
PHTHALAT-FRI: Ja.
STØRRELSE: 3,3 x 6 cm. 
VÆGT: Fra 17 g til 51 g. Beholder: 17 g.; Den store kugle: 34 g. Den mellemstore kugle: 17 g.; Den lille kugle: 9 g.  
BRUGERMANUAL: Engelsk, Tysk m.fl.

VARENUMMER: 13648.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk