Double Lover Penishylster med Pumpe og Vibrator
Double Lover Penishylster med Pumpe og Vibrator
299,00 kr
Double Lover Penishylster med Pumpe og Vibrator  1
Double Lover Penishylster med Pumpe og Vibrator  2
Double Lover Penishylster med Pumpe og Vibrator  3

Double Lover Penishylster med Pumpe og Vibrator

4.4 (1)
299,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Double Lover Penishylsterer et helt genialt par produkt, der kan give jer begge stor nydelse. Og det bedste er, at man kan bruge dette penishylster sammen under sex.

Double Lover er et realistisk udformet penishylster, der sættes ned over penis, hvor det virker ved at skabe et stimulerende vakuum. I vælger selv hvor meget vakuum I ønsker at jeres penishylster skal ha' og hvis I vil lette trykket, presser I blot ventilen på pumpen ind, så luften forsvinder. Indvendigt er dette penishylster nubret så han bliver stimuleret ved påsætning, mens modtageren  vil kunne mærke den ekstra fylde der kan opnår med et penishylster, efterhånden som Double Lover pumpes op.  Der sidder en vibrator i spidsen af Double Lover Penishylster, der vil stimulere og glæde jer begge. Vibratorens trinløse vibrationer styres med den medfølgende fjernbetjening. 

Det 20,5 cm lange penishylster er 13,5 dybt og kan derfor give ham ekstra længde. Double Lover er desuden ideel til mænd med rejsningsproblemer.

Vi anbefaler at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med Double Lover Penishylster, da dette vil give den absolut bedste oplevelse.

Fjernbetjeningen til vibratoren bruger 2 x AA batterier (medfølger ikke). 

Detaljer

MATERIALE: Latex.
TOTALLÆNGDE: 20,5 cm.
HUL LÆNGDE: 13,5 cm.
INDVENDIG DIAMETER: 6 cm.
LÆNGDE PUMPESLANGE: 23,5 cm.
BATTERI: 2 x AA-batterier (medfølger ikke).

VARENUMMER: 13144.
Anmeldelser
4.4
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Okay..

Generelt er den helt okay.. Den har nogle problemer med at blive på i starten til man lige har grebet om den.. Vibratoren er fantastisk og pumpen virker upåklagelig.. Elastik snoren skal måske gennemtænkes igen og laves på en anden måde.. Men ellers er produktet helt okay;) Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk