Perfect Fit Fat Boy Ultra Fat Penis Sleeve

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Perfect Fit Fat Boy Ultra Fat Penis Sleeve  1
  • Perfect Fit Fat Boy Ultra Fat Penis Sleeve  2
  • Perfect Fit Fat Boy Ultra Fat Penis Sleeve  3
  • Perfect Fit Fat Boy Ultra Fat Penis Sleeve  50
  • Perfect Fit Fat Boy Ultra Fat Penis Sleeve  100

Perfect Fit Fat Boy Ultra Fat Penis Sleeve

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

349,00 kr

Kort info

Kort info

Fat Boy Ultra Fat er et lækkert penis sleeve, der får dig til at føles større ved samleje og som har en pirrende struktur på indersiden.

Sleevet giver dig ca. 5 - 5,5 cm ekstra i omkreds og giver din partner en helt ny og dejlig følelse under samleje.

Smør sleevet ind i glidecreme og få en ekstra lækker og realistisk følelse.

Indvendigt mål: ca. 15 cm, men kan strækkes til at rumme større størrelser

Godt at vide

Beskrivelse

Perfect Fit Fat Boy Penis Sleeve er det perfekte sexlegetøj til mænd, der gerne føles større under samleje. Sleevet er fremstillet i et blødt og fleksibelt materiale, der giver dig omkring 5 - 5,5 cm ekstra i omkreds og som har en pirrende indvendig struktur.

Med Perfect Fit Fat Boy Ultra Fat Penis Sleeve vil din partner mærke dig på en helt ny måde. Du vil nemlig føles både hård og dejlig blød på én gang.

Sådan bruger du Perfect Fit Fat Boy Ultra Fat Penis Sleeve:
Vi anbefaler, at du påfører en god, vandbaseret glidecreme på penis inden påsætning, da det gør det hele lidt lettere. Sleevet føres ned over penis og omkring pungen, der hjælper med at holde sleevet på plads.

Fordi sleevet også sidder omkring pungen opnår du desuden et pirrende og fast greb omkring pungen.

Efter brug anbefaler vi at du rengør dit sleeve med varmt vand og en sexlegetøj rengøring. 

Total set er Perfect Fit Fat Ultra Fat ca. 15 cm langt indvendigt. Da sleevet er lavet i et fleksibelt materiale, kan det faktisk strækkes så meget, at det også passer mænd med en penis længere end de 15 cm. 

Obs! Sleevet må ikke bruges som alternativ til et kondom.

Detaljer

MATERIALE: TRP og silikone. 
FØLELSE: Blød
LÆNGDE, INDVENDIG: ca 15 cm (kan strækkes).
DIAMETER, INDVENDIG: 2,5 cm (kan strækkes til ca. 4 cm).
OMKREDS: Giver ca. 5 - 5,5 cm ekstra i omkreds.
Obs! Må ikke anvendes som substitut for kondom.

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Komfort og pasform
Orgasme garanti
Alt for blød For både kvinden og manden føles sleevet som én kæmpestor, og blød følelsesløs geléagtig oplevelse. Køb et andet knap så voluminøst sleeve.
5 3 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Komfort og pasform
Orgasme garanti
Mere af den slags Fik endelig en ven til at hjælpe mig med at købe over nettet hos sinful og jeg var spændt som en lille dreng Da endelig mulighed og stemningen var til bl.a. at prøve et af de flere sleeves som var bestilt. Min dejlige kone er ikke så Sprælsk på lagnet normalt men efter at have prøvet dette fantastiske produkt var hun svær at tæmme til stor glæde og sjov for os begge.
Sleevet er behageligt og let at bruge og har faktisk en sjov stor fordel nemlig at det kan vendes på vrangen så lillemor kan få nydelsen af den nubret inderside og det er et kæmpe plus for os begge.
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Komfort og pasform
Orgasme garanti
Ikke for sarte sjæle Produktet virker præcist efter hensigten - MEN!
Det kan godt være beskrivelsen siger du får 2cm mere i omkreds, dette er dog langt fra sandheden. 'sport' versionen er så vidt jeg ved udgået, og det er altså den nye version af sports modellen man modtager, hvis nye navn er "ultra fat" - og jeg kan da love for den lever op til navnet.. jeg får hele 5.5cm ekstra i omkredsen når jeg bære den, og kan dårligt selv holde om den længere. Om det er fordi produktet har ændret sig, eller om der er fejl i beskrivelsen aner jeg ikke - men kan love for vi var overraskede. Den er heldigvis ekstrem blød, så efter lidt opvarmning gik den altså alligevel. Kropvarmen kommer på trods af tykkelsen på sleevet hurtigt igennem, og giver altså noget hen af en ægte oplevelse, uden at være det samme overhovedet.
Medmindre du vil benytte produktet som stroker, eller du lider af luksusproblemer som at holde for længe, vil jeg ikke anbefale brug af glidecreme ved påførelse - sleevet stimulere simpelthen alt for meget, og du vil komme hurtigere end normalt.
Ruller du tilgengæld det tørre sleeve tilbage, og påføre det på samme måde som et kondom, vil friktionen holde sleevet godt på plads og du vil altså, efter egen erfarring, få den modsatte effekt og holde længere.

Godt all around sleeve, til kvinden der elsker at fyldes godt ud.
5 4 1
Materiale og kvalitet
Generel Vurdering
Brugervenlighed
Komfort og pasform
Orgasme garanti
Vildt Et produkt der næsten er for godt. Da vi skulle prøve den første gang havde jeg en forventning om at følelsen ville så godt som forsvinde, efter som der er lidt tykkelse på. Men det er fuldstændigt omvendt. Og kropsvarmens trænger igennem på 0,5. Måtte dog godt være en model længere. Kan godt føles som om at der bliver trukket lidt rigeligt i kuglerne. Men alt i alt et super produkt jeg varmt kan anbefale. Men ikke vis det er for at holde længere for det er bestemt den modsatte effekt jeg har oplevet.
5 5 1

Du anmelder: Perfect Fit Fat Boy Ultra Fat Penis Sleeve

Hvordan vurderer du produktet? *