TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

Perfect Fit

Perfect Fit er et amerikansk firma, der siden 2011 har skabt en lang række spændende og unikt sexlegetøj, der kan hjælpe dig med at skabe nye seksuelle oplevelser, hvad enten du vil bruge produkterne alene eller sammen med en partner.

Perfect Fit - unikt og innovativt sexlegetøj til kinky solo- og parleg

Hvad er Perfect Fit?

Perfect Fit blev grundlagt i 2011, men har trods sine relativt få år på bagen allerede slået sig fast som et særdeles stærkt brand i den erotiske branche. Perfect Fit har specialiseret i at udvikle og sælge innovative og anderledes sexlegetøj, der giver ham, hende og jer seksuel nydelse udover det sædvanlige. Perfect Fit er et passioneret foretagende, der hele tiden stræber efter nyskabelse i både produkternes design udtryk og funktionalitet. Perfect Fits CEO, Steve Callow, der selv er en dedikeret sexlegetøjs entusiast, og også manden bag en lang række af virksomhedens populære produktserier. Han er derfor, selv om Perfect Fit er nybegynder på papiret, allerede kendt som lidt af en veteran indenfor industrien. Brandet har flere gange været nomineret til - og vundet - prestigefyldte, internationale priser. I 2017 tog de eksempelvis sejrrigt hjem fra XBIZ award uddelingen, da de vandt den fornemme 1. plads i kategorien "Speciality Product/ Line of the Year”. Perfect Fits produkter fremstilles i lækre materialer som SilaSkin og PF Blend. Hvis du er på udkig efter legetøj, som befinder sig i den lettere ukonventionelle, men yderst sexede ende af skalaen, så er Perfect Fit med andre ord det helt rigtige brand at gå på fræk opdagelse i.

Penisringe og sleeves

Perfect Fit appellerer særligt stærkt til mænd, fordi flere af deres produkter både kan anvendes til mere intens tilfredsstillelse under sex og som effektive hjælpemidler til ham, der ønsker ekstra længde, bredde eller har behov for at styrke eller forlænge sin rejsning. Én af deres absolutte bestsellere er , der er ideel til dig, der aldrig har brugt penisringe før, eller dig, som drømmer om en ekstra rank og hård erektion. Ringen er fremstillet i et førnævnte SilaSkin materiale, der føles behageligt og blødt at have på, og som er så fleksibelt, at det passer mænd i alle størrelser. Perfect Fit Cruiser Stretch kan bruges til både onani og sex, og monteres omkring penis og kugler for et optimalt resultat. En anden Perfect Fit favorit er , der øger både længde og bredde på din din penis, og føles som den ægte vare for både dig og din sexpartner. Som bonus har Fat Boy Thin Standard Sleevet  indvendige knopper, der masserer og stimulerer hele penisskaftet under brug. Derfor kan du også med fordel bruge det som onani sleeve, når du nyder en intim stund alene eller overlader din orgasme i din partners hænder. Sleevet holdes på plads ved hjælp af dine kugler, og øger blodtilførslen til din penis på samme måde som en penisring gør det. Win-win.

Tunnel plugs og stretchers

Perfect Fit har også kreeret legetøj og tilbehør til dig, der er fan af analleg. Hvis du allerede kender til almindelige plugs, så kan vi varmt anbefale dig at prøve at eksperimentere med andre former for anal stimulation. Udover at fylde dig ud bagi, så kan du opnå dobbelt nydelse med det unikke Perfect Fit Tunnel Butt Plug, der tillader din partner at trænge op i dig ved hjælp af det indbyggede hulrum. Tunnel pluggen er også yderst velegnet i forbindelse med brug af fingre, dildoer, massagestave og douches. Fan af sød smerte? Så er de kinky ball stretchers lige noget for dig! Den fleksible Perfect Fit Bull Bag Ball Stretcher, der er fremstillet i det patenterede PF Blend materiale, der er en blandig af TPR og silikone, er designet til intens og smertelig pirring ved at tilføre stræk og tyngde omkring dine kugler. Brug den et par timer mens du er på arbejde, og bliv stimuleret mellem benene i al hemmelighed. Perfect Fit Bull Bag Ball Stretcher kan trække dine kugler i helt op til 3,8 centimeter fra rod til pung, og skal helst ikke bruges længere tid ad gangen, medmindre du gerne vil have lange løg, som man siger.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS