Pink Mouth Wonder Wave Fleshlight Sleeve
Pink Mouth Wonder Wave Fleshlight Sleeve
349,00 kr
Fleshlight Wonderwave
Fleshlight Wonder wave

Pink Mouth Wonder Wave Fleshlight Sleeve

5.0 (1)
349,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Dette ekstra Fleshlight Wonderwave Mouth sleeve har et bølget skaft og et ekstra tight feel. Giver en pirrende oplevelse.

Sleevet, som har åbning som en mund, har en rillet struktur, og godt med mellemrum mellem rillerne. Dette giver en stimulation, som kommer i bølger (deraf navnet Wonder Wave), i takt med at du fører Fleshlight frem og tilbage.

Hvis du allerede har en er det let at skifte det eksisterende sleeve, med dette Fleshlight Wonderwave sleeve så du kan få en helt ny oplevelse.

Har du ikke en Fleshlight kan du enten købe en Beholder til dette sleeve eller prøve en af vores mange komplette Fleshlight sæt.

Fleshlight er produceret i USA og er verdens mest populære sexlegetøj til mænd.

Når du efter brug har vasket din Fleshlight i varmt vand, anbefaler vi, at du sprayer lidt antibakteriel Fleshlight Wash på. Når sleevet er tørt, kan du med fordel bruge en Fleshlight pulver for at bibeholde sleevets bløde og glatte overflade.

Obs! Fleshlight case medfølger IKKE. Skal købes separat.

Detaljer

MATERIALE: Real Feel Superskin.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÆNGDE: 25,4 cm.
KANAL DIAMETER: 1,5 cm.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 11838.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
En af de bedste

Wonder Wave er klart en af mine favoritter. Det bølgede struktur føles utroligt stimulerende, uden at det bliver for intenst. Var lidt nervøs for at det skulle være for stramt.1,5cm diameter lyder ikke af meget,men da det er meget blødt er det ikke noget problem. Man skal dog regne med at,det først føles optimalt efter 3-4 gange. Hvis duvil opleve en af de mest realistiske Fleshlight der findes så anbefaler jeg Wonder Wave. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk