Porta Muff Vibrerende Onaniprodukt
Porta Muff Vibrerende Onaniprodukt
179,00 kr
3 for 500,-
Porta Muff Vibrating Onaniprodukt
Porta Muff Vibrerende Onaniprodukt
Porta Muff Onani Produkt
Porta Muff Vibrating Onaniprodukt

Porta Muff Vibrerende Onaniprodukt

5.0 (1)
3 for 500,-
179,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Vibrating Porta Muff er en ny og lækker udgave af det populære Porta Muff onaniprodukt med indbygget multi-speed vibrator. Det bløde sleeve, der efterligner følelsen af en kvinde, og de dejlige vibrationer, der forkæler din penis, vil med sikkerhed give dig en dejlig og nydelsesfuld oplevelse. 

Porta Muff Vibrerende Onani Produkt består af en blå plast case, hvori der ligger et blødt sleeve i et naturtro og blødt materiale. Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Porta Muff da sleevet så vil føles meget realistisk, når du trænger ind i det. Sleevet vil stramme omkring din penis og når du bevæger det frem og tilbage vil den indvendige struktur give dig en pirrende og stimulerende massage. 

Når du er færdig med at bruge Porta Muff Vibrerende Onaniprodukt bør du tage sleevet ud og vaske det med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring. Selve den blå case, som sleevet sidder i, må ikke vaskes under vandhanen men kan tørres af indvendigt med en fugtig klud.

Med i pakken får du en 4 ml glidecreme prøve, der gør oplevelsen med Porta Muff Vibrerende Onaniprodukt endnu mere realistisk. Ønsker du at medkøbe en større flaske glidecreme, skal du sørge for, at den er vandbaseret.

OBS: Vibratoren kræver 2 stk. AAA batterier, der sælges separat.

Detaljer

PHTHALAT-FRI: Ja.
LATEX-FRI: Ja.
UDVENDIGE MÅL: 19 cm lang og 6,2 cm i diameter.
INDVENDIGE MÅL: 15,7 cm lang. Åbningen er 4 mm bred (kan strækkes til ca. 3,5 cm)
BATTERIER: Vibrating Porta Muff anvender 2 stk. AAA batterier (medfølger ikke)
BRUGERMANUAL: Engelsk, tysk m.fl.

VARENUMMER: 13760.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Overrasket

Jeg blev vildt overrasket over dette produkt da jeg prøvede den for første gang. Den er virkelig dejlig at komme ind i og dens vibrerende funktion er virkelig fantastisk man nyder det virkeligt!! Virkelig godt produkt til en meget god pris!!! KAN KUN ANBEFALES! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk