Pump Worx Penishoved Forstørrer
Pump Worx Penishoved Forstørrer
179,00 kr
Pump Worx Penis Hoved Forstørre
Pump Worx Penis Hoved Forstørre

Pump Worx Penishoved Forstørrer

3.7 (4)
179,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Pump Worx Penishoved Forstørrer hjælper dig til  at få en både fyldigere, hårdere og længere erektion. Ved at bruge denne penis forstørrer til dit penis hoved føles det nærmest som at få et blowjob - måske endda bedre.

Når du sætter Pump Worx pumpen ned over dit penishoved, vil der dannes et behageligt og stimulerende vakuum, så snart du begynder at pumpe. Når der dannes vakuum, trækkes blodet ud i din penis, hvilket giver den hårdere erektion.

Du kan ikke skabe permanent forstørrelse af penis med en penispumpe, men hvis du bruger den før sex, vil du opleve at det giver en effekt.  Mange mænd opnår også en mere intens sex og onanioplevelse efter brug af penispumpen.

Der medfølger en penisring med pumpen, som er rigtig effektiv i kombination med pumpen. Penisringen er meget elastisk og kan strække sig helt op til 8,5 cm i diameter.

Selve pumpen er 11,5 cm lang og med en åbning på 5 cm.

Sådan bruger du Pump Worx Penishoved Forstørrer:

- Påfør lidt vandbaseret glidecreme på bunden af pumpen for at skabe et bedre vakuum.
- Sæt derefter cylinderen over dit penishoved.
- Pump langsomt og se din penis vokse. Er det første gang du eksperimentere med en penispumpe, anbefaler vi, at du højst bruger den 10 min. af gangen.
- På selve pumpen sidder der en quick-realease ventil, der gør det nemt og hurtigt at lukke luft ud af cylinderen, når den ønskede effekt er opnået.

Detaljer

MATERIALE: ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 11,5 x 5 cm.
PASSER TIL: De fleste penis størrelser.
DIAMETER PENISRING: Op til 8,5 cm (meget elastisk).
MEDFØLGER: Penisring.
SPROG: Engelsk.

VARENUMMER: 12559.
Anmeldelser
3.7
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Ikke god

Er som en almindelig penispumpe, men penis passer ikke og ingen trykbøjer i pumpen, ingen penishovedforstørrer er fuldstændig ubrugelig.

-
5 1 1
Fantastisk sug!

Rigtig godt sug, der føles rigtig godt lige hvor det skal være! Påfør lidt glidecreme på håndtaget og pumpens mund, og stik derefter hovedet ind i anus. Når du pumper let, føles det som om du får et godt blowjob, mens din glans vokser pænt foran dine øjne. Pumpen er meget enkel og nem at bruge, rengøringen er også ret hurtig. Det 4,5cm brede blad passer perfekt i pumpen. Læs mere

-
5 5 1
Super nice

Den er nem at bruge den kan godt anbefales til andre

-
5 5 1
Super nice

Den virker meget nemt at bruge

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk