Red Rider G-Punkts Strap-on Sæt

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Red Rider G-Punkts Strap-on Sæt produktbillede 0
 • Red Rider G-Punkts Strap-on Sæt produktbillede 1
 • Red Rider G-Punkts Strap-on Sæt produktbillede 2
 • Red Rider G-Punkts Strap-on Sæt produktbillede 3
 • Red Rider G-Punkts Strap-on Sæt produktbillede 4
 • Red Rider G-Punkts Strap-on Sæt produktbillede 5
 • Red Rider G-Punkts Strap-on Sæt billede af emballagen 90

Red Rider G-Punkts Strap-on Sæt

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

249,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Red Rider G-Punkts Strap-on Sæt er ideel til jer, der vil eksperimentere med strap-on sex.

  Sættet består af et justerbart harness og en udtagelig G-punkts dildo.

  Harnesset passer til en livvidde på op til 154 cm.

  Harness’et kan også bruges med andre dildoer med en diameter på op til 4,5 cm.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Red Rider G-Punkts Strap-on Sæt er et godt sæt til par, som gerne vil eksperimentere med strap-on sex. 

  Sættet en buet dildo som er ideel til G-punkts stimulation, samt et justerbart strap-on harness, der kan indstilles, så det passer bæreren perfekt. Harnesset passer til en  livvidde på op til 154 cm.

  Dildoen har en diameter på 3,4 cm og er i alt 19.5 cm, hvoraf bunden udgør 1 cm. Den er fremstillet i et fast materiale, som sikrer jer målrettet stimulation. 

  I vælger selv, om I bruger harnesset fra Red Rider G-Punkts Strap-on Sæt med den medfølgende dildo eller om I bruger det med en anden strap-on dildo. Vælger I en anden dildo til harnesset, skal den ha’ en diameter på maks 4,5 cm.  

  Red Rider G-Punkts Strap-on dildo er fremstillet i ftalatfri PVC. 

  Detaljer

  MATERIALE: PP, PE, Krom og jern. 
  FTALATFRI: Ja.
  NIKKELFRI: Nej.
  DILDO: 3,5 x 19,5 cm.
  UDTAGELIG DILDO: Ja.
  HARNESS STR: Hoftemål op til 154 cm.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  God begyndelse Efter nogen tide hvor anal var en envejs førnøjelse, blev vi enig om at det var min tur. Vi varmer op med en buttplug, førte gang kunne jeg tage en halvt, anden gang helt i bund, og 3 gang uden ar varme op med buttplug'en. Det er en kæmpe turnon for både mig og min kone, at hun nu kan tilfredsstille mig. Brug masser af glidecreme!
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Vildt Billigt Strap-On Sæt til Begyndere Min kæreste og jeg købte dette produkt til pegging (kvinde med strap-on og mand som modtager), og det bliver derfor brugt til analsex i vores tilfælde.

  Alt i alt er vi meget tilfredse med produktet på trods af dets små skavanker. I kan læse min fulde anmeldelse nedenunder:

  Materiale og Kvalitet:
  Som I kan se, har jeg kun givet produktet 4 stjerner. Produktet har mistet én stjerne, da seletøjet ikke er den bedste kvalitet. Selerne er hårde og ru, hvilket betyder at det kan kradse/skrabe ved langtidsbrug. Dette skal dog ikke skræmme dig væk, for ud over den mulige skraben ved langtidsbrug har vi ikke haft nogen problemer, men masser af nydelse! Dildoen selv er hård, men stadig med blødhed i sig. Det føles som medicinsk gummi eller lignende, og det føles derfor som et kvalitetsprodukt.

  Er produktet nemt at bruge?
  Ja, meget nemt. Selen kan være lidt tricky at komme i, men når man lige har fundet ud af hvordan det hele skal vende, så går det bare som en leg. Dildoen sidder sikkert fast i metalringen, så man kan let styre den, lige meget hvor vildt det går for sig. Dildostørrelsen gør den også let at bruge, da den ikke har et stort tyk hoved, som mange andre produkter har. Derfor føles det lettere at føre den ind, og jeg vil derfor vurdere, at dette produkt er godt til begyndere eller andre med lidt erfaring, men som ikke er klar til en Tantus eller lignende (her snakker jeg selvfølgeligt udelukkende i forhold til anal sex).
  En sjov sekundær funktion er at sætte dildoen fast på en overflade, således du kan bruge den uden en partner og uden hænder. Basen på dildoen (på grund af dets flade elastiske base) fungerer også som en sugekop, så der er også fleksibilitet i produktets brug.

  Orgasme garanti?
  Findes der overhovedet sådan en ting? Som en symbolsk kvalitetsgrad for nydelse vil jeg sige, at produktet er rigtig godt. Dog skal det siges, at produktet ikke er designet med prostata stimulation i tankerne, og hvis det er hvad, man vil opnå, skal man derfor se sig om efter en Aneros eller lignende i stedet for. Dette produkt tilbyder dog noget helt specielt -- det gør det muligt for din kvindelige partner at give dig en helt ny form for nydelse, der ellers ikke ville være mulig.

  Sidste kommentarer:
  Red Rider G-Punkts Strap-On Sættet er et godt produkt til jeres udforskning af pegging universet. Det er billigt, og du risikerer derfor meget lidt i tilfælde af, at du ikke syntes om det. Derudover gør designet af dildoen, at du let kan få den ind og gradvist åbne dig op for hele dens længde og tykkelse. Selvom det ikke giver direkte stimulans til din kvinde, så er der også meget nydelse at hente til hende i forhold til at blive pirret og tændt. Selvom seletøjet ikke er perfekt, så lever det fint op til dets opgave uden at være ubehagelig.

  På baggrund af disse overvejelser af dette produkt vores varmeste anbefalinger til det rette par, men som altid skal man dog overveje nøje, hvad det er man leder efter, og hvor meget man kan tage i tykkelse. Hvis du er nervøs for størrelsen så træn/test først med andre produkter for at få et korrekt mål af dine evner.

  Jeg håber denne anmeldelse af dette spændende produkt hjalp med at gøre dig afklaret, i forhold til hvad produktet tilbyder, og hvad I/du kan forvente. :)
  5 5 1

  Du anmelder: Red Rider G-Punkts Strap-on Sæt

  Hvordan vurderer du produktet? *