Rends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjernbetjening
Rends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjernbetjening
999,00 kr
Rends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjernbetjening  1
Rends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjernbetjening  2
Rends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjernbetjening  3
Rends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjernbetjening  4

Rends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjernbetjening

4.5 (5)
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.
999,00 kr
Oversigt
Beskrivelse

Fremtidens onaniprodukt er her nu. A10 Cyclone er et sexlegetøj, der har en pirrende struktur indvendigt, som twister og roterer omkring din penis. Sleevet er lavet i lækker, blød silikone, der omslutter dig og føles rigtig dejligt.

Selve A10 Cyclone styres fra den medfølgende R-1 fjernbetjening og har et utal af stimulations-, og vibrations muligheder.

Brugen af onani produktet er meget simpel: Sæt det lille stik fra Cyclone i fjernbetjeningen, smør vandbaseret glidecreme på masturbatoren, træng ind i sleevet og indstil fjernbetjeningen, som du ønsker det, og nyd de mange forskellige stimuleringsmuligheder.

Strukturen på indersiden af sleevet føles fantastisk, når du bevæger det op og ned, og de avancerede rotationer og vibrationer gør bare oplevelsen endnu bedre.

Efter brug, åbner du låget på masturbatoren, tager sleevet ud og vasker det i varmt vand og lidt sæbe. Vi anbefaler, at du efterbehandler med en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

Sættet indeholder både Cyclone onaniproduktet samt R-1 Fjernbetjeningen, som alle andre Rends enheder også kan sluttes til.

Detaljer

MATERIALE: Plastik og silikone.
INDVENDIG LÆNGDEMÅL: 7-9 cm.
INDVENDIG DIAMETER: 4,2 cm.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
BATTERIER: Fjernbetjening 3 x AA (medfølger).
BATTERIER: Onaniproduktet 3 x LR14 (medfølger).
VANDTÆT: Nej, men kan skilles ad og rengøres.
SPROG: Engelsk, Japansk.

VARENUMMER: 11897.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (5)
Absolut den bedste automatiske masturbator, jeg har købt.

Dette er langt den bedste automatiske masturbator, jeg har købt. Og jeg har købt mange og er blevet meget skuffet. Men denne holder faktisk i alle henseender, hvad den lover. Det eneste jeg kan klage over i øjeblikket er, at Sinful ikke sælger flere Rends R-1-produkter. Til disse kan den samme fjernbetjening også bruges. Jeg ser frem til,at Sinful kommer med flere produkter fra Rends R-1. Læs mere

-
5 5 1
Meget god.

Følelsen er fantastisk.

-
5 5 1
Dyr men dejlig maskine

Denne maskine adskiller sig fra andre ved at være roterende. De indre dubber er behagelige og virkningen forstærkes efterhånden i løbet af brugen. Brug de gode batterier C DURACELL plus power, så roterer den også når du fylder mest. Læs mere

-
5 5 1
Lækkert materiale, Lækker følelse.

Denne maskine kører som en drøm, hvis du kører de gode C batterier DURACELL, plus power. Følg blot anvisningen på produktet, der er let at holde rent.

-
5 5 1
Mangler kraft

Produktet lover mere, end det holder. Der skal skiftes batterier for ofte og kun de med høj kraft, er værd at anvende. Men det er uholdbart i forhold til prisen på produktet. Det burde være forberedt til EL-kontakt. Jeg savner en vibration sammen med rotationen og gerne, at den var i stand til at rotere, når man stikker i bund, holderden stramt mod kroppen. Der mister den rotationen. Den magter kun få af de muligheder, der loves, efter kort tids anvendelse. Men nem at rengøre. Læs mere

-
5 3 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk