BLACK FRIDAY - SPAR OP TIL 80%

Rianne S Heart Vibe Mini Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Rianne S Heart Mini Vibrator
 • Rianne S Heart Mini Vibrator
 • Rianne S Heart Mini Vibrator
 • Rianne S Heart Mini Vibrator

Rianne S Heart Vibe Mini Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

299,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Den lille og diskrete Heart Vibe fra Rianne S er den perfekte gave idé.

  Vibratoren er genopladelig og giver intens ydre stimulation med 10 kraftfulde vibrationer.

  Romantisk hjerteformet design.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Vil du gerne forkæle din partner (eller dig selv) med en gave, der kommer lige fra hjertet, så er Rianne S Heart Vibe Mini Vibrator et hit.

  Lad dig ikke narre af størrelsen, for den diskrete vibrator har en yderst kraftfuld motor. Den er idéel til at give ydre stimulation af klitoris for ekstra dybe orgasmer, men kan også bruges til et frækt forspil, hvor du kan stimulere din partner over hele kroppen.

  Den diskrete og lydsvage vibrator har et romantisk hjerteformet design og er en perfekt gaveide. Du skifter nemt mellem de 10 forskellige vibrationer via en enkelt knap.

  Rianne S Heart Vibe er lavet i medicinsk silikone af høj kvalitet og har en silkeblød overflade. Den lille vibrator er 5 cm høj, 5 cm bred og vejer blot 25 g. Vibratoren genoplades let med det medfølgende USB-kabel.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Nej.
  STØRRELSE: 5 cm høj og 5 cm bred.
  VÆGT: 25 g.
  LYDSVAG: Ja.
  BATTERITYPE: Genopladelig (USB-kabel medfølger).
  VIBRATIONER: 10 vibrationsmønstre.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, tysk m.fl.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Super fin Vibratoren er lille, diskret og ligger fin i håndfladen. Derfor virker den godt sammen med partner og selvfølgelig også alene. Materialet er lækkert at røre ved og giver derfor lidt en følelse af at produktet er luksuriøst. Vibratorebs flade form sørger for a vibrationerne bliver fordelt over området mere end den klassiske bullet form. Eneste (meget lille) ulempe er af at ens hænder og fingre godt kan føles underlige efter brug grundet direkte udsættelse for vibrationer.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Kraftig, støjsvag, diskret Den er lille og sød og virkelig elegant! Den er nærmest på størrelse med en tændstiksæske og derfor er den ikke i vejen at bruge, når man har sex.. Den er så flot og overraskende stærk. Overfladen er helt vildt blød og lækker.

  Da jeg har en roomie, var støjniveauet en ret vigtig faktor for mig, men den er utroligt støjsvag i forhold til de stærke vibrationer, den giver. Hvis jeg ikke er et stille selskab, ville jeg godt turde have den liggende i trussen. Jeg har aldrig rigtig været til sjove rytmer, men flere af dem virker faktisk rigtig godt på mig, særligt den hvor den bygger løbende op og giver nogle "stød", inden den gentager - vibrationerne er rigtig kraftige og ikke for svage, som de i min mening 'normalt' kan være i den indstilling..

  Jeg er endnu ikke stødt på en ulempe ved produktet. Knappen er relativt svær at trykke ind ved et uheld, så jeg ville ikke være bange for at rejse med den, og den skifter ikke indstilling midt i det hele, hvis du fx støder mod den. Produktet blev heller ikke spor ophedet efter en times brug. Det er desuden genopladeligt med en lille USB ledning, så der er nul batterier at skulle rode med.
  5 5 1

  Du anmelder: Rianne S Heart Vibe Mini Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *