Rillet Onani Sleeve til Mænd
Rillet Onani Sleeve til Mænd
Spar 23%
99,00 kr
Spar 23%
Rillet Onani Sleeve Til Mænd
Rillet Onani Sleeve Til Mænd
Rillet Onani Sleeve Til Mænd
Rillet Onani Sleeve Til Mænd
Rillet Onani Sleeve Til Mænd

Rillet Onani Sleeve til Mænd

3.2 (3)
129,00 kr 99,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Hvis du har lyst til at prøve en ny og pirrende oplevelse? Så kan et Rillet Onani Sleeve være det perfekte produkt for dig.

Det bløde sleeve føres ned over penis, når du har påført godt med vandbaseret glidecreme, og bevæges derefter som du har lyst. Rillerne på sleevets inderside stimulerer dig i takt med dine bevægelser og giver dig en meget nydelsesfuld og lækker oplevelse. 

Dette onani sleeve med riller er lavet i et fleksibelt TRP, der er meget behageligt i brug og som kan strækkes, så det passer til de fleste. Jo større din penis er, jo strammere følelse opnår du med dette Rillet Onani Sleeve.

Efter brug rengøre sleevet ved hjælp af varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring. Der er hul hele vejen igennem sleevet, så du nemt kan skylle det og lade det lufttørre.

Detaljer

MATERIALE: TRP
FTALATFRI: Ja
VANDTÆT: Ja
LÆNGDE: 14,5 cm.
DIAMETER: Ca. 2,3-5 cm.
STRUKTUR: Rillet
GLIDECREME: Vandbaseret.

VARENUMMER: 14230.
Anmeldelser
3.2
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Hardcore materiale

Super nem at bruge, der er ingen tvivl. Det er et fedt koncept, at der er en stor åbning og en lille åbning. Der skal dog godt med smørelse til for at undgå at gøre brugen til noget man bare skal have overstået, fordi den skulle prøves. Dette fordi materialet er sejt. Det er meget tykt og stift kan næsten sammenlignes med et blødtplastikrør. Hvis man er af almen tykkelse, skal man gøre sig umage for at nyde den smalle entré. Her savnes den bløde silikone fornemmelse i den grad. Produktet er super,hvis man gerne vil have det lidt til den hårde side og gerne vil møde modstand/friktion, når man trænger igennem. Læs mere

-
5 3 1
Stram solo leg

Godt stramt produkt som er lavet i et dejlig blødt matriale. Super dejligt og meget tilfreds

-
5 4 1
Solidt produkt

Købte ovennævnte forleden. Prisen var der jo ikke noget i vejen med og kvaliteten er også ganske god. Grundet hårdheden på sleeven så er brugen lidt anstrengt.

-
5 3 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk