Rimmers Smooth Rimming Fjernbetjent Butt Plug

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Rimmers Smooth Rimming Fjernbetjent Butt Plug 1
 • Rimmers Smooth Rimming Fjernbetjent Butt Plug 2
 • Rimmers Smooth Rimming Fjernbetjent Butt Plug 3
 • Rimmers Smooth Rimming Fjernbetjent Butt Plug 4
 • Rimmers Smooth Rimming Fjernbetjent Butt Plug 5
 • Rimmers Smooth Rimming Fjernbetjent Butt Plug 6

Rimmers Smooth Rimming Fjernbetjent Butt Plug

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

599,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Rimmers Smooth Rimming Fjernbetjent Butt Plug giver en ekstra dimension til anal stimulation.

  Den potente plug masserer dit indre med 2 roterende bevægelser, mens indvendige perler forkæler din åbning i 3 hastigheder.

  Fremstillet i premium silikone. Fjernbetjent, vandtæt og oplades via USB-kabel (medfølger).

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Giv dig selv muligheden for at tage anal stimulation til uanede højder med Rimmers Smooth Rimming Fjernbetjent Butt Plug.

  Den fyldige plug giver dig en intens indvendig stimulation med sine 2 roterende bevægelser. Langs stilken er der på indersiden 3 rækker af masserende perler, der på pirrende vis forkæler din åbning fuldstændig som et ægte rim-job ville gøre.

  Som prikken over i'et tilbyder pluggen dig også 5 intense vibrations mønstre samt 3 hastigheder, så du bliver tilfredsstillet på alle tænkelige måder.

  Med den trådløse fjernbetjening er det nemt at kontrollere de mange funktioner, hvad enten du selv bestemmer eller har overladt kontrollen til din partner. Den er ydermere vandtæt og særdeles velegnet til frække lege i badet. 

  Fremstillet i ftalatfrit premium silikone og med spids ende for en nem og behagelig indføring. Den oplades nemt med det medfølgende magnetiske USB-kabel.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone og ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  LÆNGDE: 14 cm, heraf kan 12 cm indføres.
  DIAMETER: 4,9 cm.
  VIBRATIONER: 5 vibrations mønstre og 3 hastigheder.
  ROTATIONER SKAFT: 2 indstillinger
  ROTATIONER PERLER: 3 hastigheder
  FJERNBEJTENT: Ja.
  RÆKKEVIDDE: 9 meter.
  BATTERI: Opladeligt (magnetisk USB-kabel medfølger).
  OPLADNINGSTID: 120 min.
  BRUGSTID: 60 min.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.
  MEDFØLGER: Trådløs fjernbetjening og opbevaringspose.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Stimulation
  Brugervenlighed
  En ordentlig bandit Et godt produkt, som skal smøres godt med glidecreme for at komme op. Når den så sidder der sidder den også godt. Det er lidt dårligt at batteriet kun holder en lille time når den nu er kommet på plads. Vibratoren kunne godt være lidt kraftigere, men ellers et fint produkt til dem der er øvet i anal leg og gerne vil lidt op i fylde.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Stimulation
  Brugervenlighed
  God, dårlig, midt i mellem Det er en gangske udemærket anal vibrator. Den har mellemkraftige vibrationer, rimmingen kunne være kraftigere eller bedre. Troede det var en ring der kørte rundt, men det er nærmest en kuglelejer der drejer lidt. Den er ikke super eftergivende og forholdsvis fast.

  Eneste reele minus er at batteriet kun holder en time som gård hurtigere end man lige tror når man er igang, og så skal den lades op gennem computeren. .
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Av av Den er lidt større end man lige regner med. Det er ikke lykkes mig at få den helt op endnu. Den er lidt for stor til mig. Men god kvalitet og vild vibratior.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Stimulation
  Brugervenlighed
  YES! Det bedste legetøj jeg har prøvet! Og jeg var i tvivl om analleg var noget for mig. Hun er vild med at sidde med fjernbetjeningen og se mig vride mig i lædermanchetterne!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Ret cool dims Jeg tror ikke, jeg har haft en bedre vibrerende buttplug nogensinde - punktum. Det er klart en fordel, at den ikke har ledning, for de knækker hurtigt med mit brug.
  Jeg er en lidergøj, så jeg bruger plug i lang tid ad gangen. Og det eneste minus ved den hér er, at den kun har strøm til 1-1½ time, før den skal oplades. Til gengæld KAN den genoplades.

  Jeg er ret vild med dens forskellige funktioner, og dens roterende spids er ny for mig. Den "finder selv vejen", indtil den sidder, som den skal. Og så starter jeg vibrationen.

  I reklamen siger de, at den har en rimming-funktion oveni. Dén har jeg ikke fundet endnu - der foretrækker jeg stadig den ægte vare. Men jeg er fuldt ud tilfreds, og jeg bruger den, lige så snart den har fået strøm på igen efter sidste omgang.

  Efter en uge er jeg stadig super-tilfreds med købet. Også selvom den er halvdyr.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Spændende bekendtskab Dette butt plug er super lækkert udført, materialet til både plug og fjernbetjening er lækkert og let at rengøre. Opladning og brug bliver vist med et blåt lys, og den kan betjenes både direkte eller via fjernbetjeningen hvilket giver den flere dimensiner for brug.

  Dette butt plug er stort, hvis man er begynder, også selvom man er øvet.
  Man bliver fyldt ud, og når det først tændes, med drejning og vibrationer, så er der ingen vej tilbage.
  Det bliver lidt varmt, både af kropstemperatur, men sikkert også fordi det er SÅ kraftigt som det er. Selvom man klemmer til giver det aldrig op, men bliver bare ved og ved.
  Husk rengøring inden og masser af glidecreme, så er der garanti for stor nydelse.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Meget stimulerende Denne butt plug giver valuta for pengene. Måden den stimulerer anus på er fantastisk, og når man så også tænder for vibrationerne så er der garanti for hurtig ekspedition!
  Den er til den store side, men med lidt tålmodighed og glidecreme kommer den på plads og fylder så rigtigt godt ud. Når man så tænder for den, så er der rejsning på ingen tid! Den kan varmt anbefales, men er nok især til lidt øvede pga. størrelsen.
  5 5 1

  Du anmelder: Rimmers Smooth Rimming Fjernbetjent Butt Plug

  Hvordan vurderer du produktet? *