Rockbox 2 Pleasure Power Tool
Rockbox 2 Pleasure Power Tool
1.095,00 kr
Rockbox 2 Pleasure Power Tool
Rockbox 2 Pleasure Power Tool
Rockbox 2 Pleasure Power Tool

Rockbox 2 Pleasure Power Tool

3.8 (1)
1.095,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Kort info

Kort info

Rockbox 2 er en ultra kraftig vibrator til jer, der ønsker intense og vedvarende vibrationer.

Det udskiftelige tilbehør gør Rockbox 2 god til stimulation af både mænd og kvinder, da den kommer med "Hot Chick" og "Master Blaster" tilbehøret.

Den har 6 forskellige vibrationsmuligheder for endnu større og vildere nydelse.

Med en ledningslængde på hele 6 m kan du tage Rockbox med næsten overalt, uden at løbe tør for strøm.

Beskrivelse

Med 3 gange så meget power som en almindelig Magic Wand, er Rockbox 2 ikke bare et sexlegetøj, men nok nærmere et sexværktøj. Den har titlen som et af markedets kraftigste vibratorer og det har den fuldt fortjent. Den vibrerer nemlig 5 gange kraftigere end en helt almindelig vaskemaskine.

På grund af dens størrelse, kan den være lidt svær at bruge alene, så vi anbefaler, at din partner styrer den på dig - og omvendt. Ved at skrue på dens drejehjul kan I vælge mellem 6 forskellige vibrationsindstillinger og finde den styrke, der passer jer bedst. Så kan I få en vild og intens oplevelse, der er langt udover det sædvanlige. 

Rockbox 2 er udstyret med en 6 meter lang ledning, der gør at den kan bruges næsten overalt uden at I løber tør for strøm. I tænder og slukker den nemt ved hjælp af den ergonomiske knap, der sidder på undersiden af håndtaget.

Med det udskiftelige tilbehør kan Rockbox nydes af både mænd og kvinder. Til stimulation af hende bruges "Hot Chick" tilbehøret, der ligner en stor, fast tunge. Til ham kommer "Master Blaster" tilbehøret og er designet til at stimulere undersiden af penis.

På grund af de meget kraftige vibrationer anbefaler vi, at I starter med det laveste vibrations niveau og en god mængde glidecreme og arbejder jer frem derfra. Hvis I oplever, at vibrationerne er for intense, kan I starte med at bruge vibratoren uden på tøjet.

De to tilbehørsdele rengøres nemt i varmt vand og brug efterfølgende en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

 

Detaljer

MATERIALE: Gummi og plast.
LÆNGDE: ca. 20 cm.
BREDDE: ca.  10 cm.
VÆGT (selve maskinen): 893 gr.
LÆNGDE, LADEKABEL: ca. 6 meter.
VIBRATIONSNIVEAU: 6 forskellige.
LYDNIVEAU: Middel/høj (max. 75 dB).
INTERFACE: 2 knapper.
VANDTÆT: Nej.


VARENUMMER: 15028.
Anmeldelser
3.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
En sexmaskine!

Rockbox 2 er et godt alternativ til "almindelige" vibratorer. Den kommer i en kasse, der ligner noget fra Black & Decker hvilket er lidt fedt fordi man føler sig som en rigtig handywoman ;) Vibrationerne er kraftige og jeg synes det er nemt at få orgasme med den. Personligt kan jeg bedst lide at starte med at bruge den uden påtrusserne og så smide dem, når jeg er blevet varmet op. Den er lidt tung og uhandy at holde, så jeg har fået mest ud af den når min partner har brugt den på mig, men mankan også godt bruge den alene. Så hvis man trænger til at prøve noget nyt, vil jeg helt klart anbefale Rockbox Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk