Icicles No 32 Rød Glas Dildo
Icicles No 32 Rød Glas Dildo
299,00 kr
Icicles No 32 Rød Glas Dildo
Rød Glas Dildo
Icicles No 32 Rød Glas Dildo

Icicles No 32 Rød Glas Dildo

5.0 (2)
299,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Icicles No 32 er en feminin og stilful dildo, fremstillet i allergivenligt glas.

Med sin hjerte-formede bund og sin klare røde farve har den et meget feminint udtryk. Den er virkelig elegant og ideel for dig, der sætter pris på både kvalitet, æstetik og effektiv stimulation.

Dildoen har bølgede former - nærmest som 5 kugler sat oven på hinanden. Dette giver den en rillet overflade, som vil virke ekstra stimulerende, når du bruger den.

Icicles No 32 er krum i formen og er derfor ideel at bruge til G-punkts stimulation. Det massive glasmateriale gør desuden, at du kan stimulere meget målrettet.

Dildoen er meget lækker at bruge. Især hvis du bruger en silikone glidecreme sammen med, får du den absolut bedste oplevelse.

Udover at en glas dildo holder i mange år, er fordelen at du kan varme eller køle den inden brug for at få en ekstra stimulerende oplevelse. Læg den fx i køleskabet  i 10 min. eller put den i en skål med varmt vand inden brug.

Dildoen er utrolig nem at rengøre (gerne med sexlegetøjs rengøring) og kan endda komme i opvaskemaskinen.

Detaljer

PHTHALAT-FRI: Ja.
ALLERGIVENLIG: Ja.
LÆNGDE: Ca. 19,2 cm.
BREDDE: 1- 3,7 cm (fra dildoens smalleste til bredeste stykke)
HJERTE-HÅNDTAGETS BREDDE: 5,9 cm.
VÆGT: 265 g.
VANDTÆT: Ja, 100 %.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 12894.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Stilfuld og lækker!

Den 'rillede' overflade, der skabes af de 5 kugler, samt endens buede form gør denne glasdildo helt ideel til at ramme G-punktet. Hjertehåndtaget giver et godt greb og gør dildoen nem at styre meget præcist. Dildoen er utrolig smukt udført, den røde farve er intens og overfladen er ultra glat og lækker at røre ved. At dildoen kan køles nedeller varmes inden brug er en super fed detalje, der kan gøre orgasmerne endnu mere intense! Så hvis du leder efter en dildo, der er perfekt til at ramme G-punktet og/elleren stilfuld glasdildo af lækker kvalitet, så er jeg sikker på, at denne er den helt rigtige for dig! ;) Læs mere

-
5 5 1
Orgasme garanti

Det var en fornøjelse at prøve denne "Hjertedildo" på konen, den er rigtig god til G-punktet og giver dejlige viberationer når den føres ind og ud. Den får 5 ud af 5 stjerner. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk