Satisfyer Vibes Master Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Satisfyer Vibes Master Vibrator 1
 • Satisfyer Vibes Master Vibrator 2
 • Satisfyer Vibes Master Vibrator 3
 • Satisfyer Vibes Master Vibrator 4
 • Satisfyer Vibes Master Vibrator 50
 • Satisfyer Vibes Master Vibrator 51
 • Satisfyer Vibes Master Vibrator 100

Satisfyer Vibes Master Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

379,00 kr

299,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Lad den legesyge Satisfyer Vibes Master Vibrator forkæle dig.

  Den skønne dildo vibrator har et fleksibelt, design til målrettet stimulering af følsomme G-punkt.

  Med 12 skønne vibrations indstillinger hvoriblandt du med garanti finder din personlige favorit.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Hvis du ønsker en skøn og fyldig legekammerat, som også kan give dig skælvende orgasmer, så lad Satisfyer Vibes Master komme dig til undsætning.

  Den legesyge vibrator er særligt udformet, så den ligger perfekt i hånden under dine solostunder. Den har også et fleksibelt design, der sikrer perfekt stimulering af dit G-punkt, som sikkert sukker efter forkælelse og opmærksomhed.

  Den har en frisk og feminin rosa farve og er fremstillet i det blødeste kvalitets silikone. Det fløjlsbløde materiale føles skønt, især når du kombinerer det med en god portion vandbaseret glidecreme.

  Master Vibratoren har 12 effektive og skønne vibrations indstillinger til intim nydelse. Dets håndtag har et godt greb, hvor intensiteterne kan styres, så du får det, præcis som du kan lide det.

  Med en diameter på hele 4,5 cm og en indførbar længde på 16 cm får du her en vibrator, som virkelig kan mærkes og kan give dig store og fantastiske orgasmer.

  Vibratoren er opladelig via det medfølgende magnetiske USB-kabel. Den er vandtæt, så legen kan fortsætte under bruseren.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone, ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  FULD LÆNGDE: 23,5 cm.
  INDFØRBAR LÆNGDE: 16 cm.
  DIAMETER: 4,5 cm.
  VIBRATIONER: 12.
  VANDTÆT: Ja.
  BATTERI: Opladelig via magnetisk USB-kabel (medfølger).
  SPROG: Engelsk, tysk, fransk og spansk m.fl.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  En virelig lækker vibrator Så fik min Satisfyer endelig selskab . Et utroligt lækkert produkt - især materialet er super lækkert at røre ved. 12 forskellige funktioner, så der må være en til alle. Et klart hit i natskuffen.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Dejligt vibrator Det her må siges at være et virkeligt veludført produkt - lige fra indpakningen der næsten minder mere om noget lavet til en high-end smartphone med små magneter i låget der holder kassen lukket og så til udførelsen af selve vibratoren der er lavet i et materiale der har en virkelig fløjlsblød overflade og generelt virker som resultatet af en gennemtænkt designproces. Den er ret stor - jeg har en "Big Boss" fra Funfactory og den her er altså lige en tand større - for mit vedkommende gør det ikke det store. Vibrationerne går lige fra en helt svag rumlen til full on hidsig rystefest og er nemme at styre med knapperne for enden. Jeg har udelukkende brugt den analt og det er der kommet nogle yderst fornøjelige orgasmer ud af. En varm anbefaling herfra - klasse design og funktion til en overkommelig pris.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Som sendt fra himlen ... Gav samleveren dette legetøj i adventsgave ... og tro mig ... den kan vække selv det dødeste skød til live ... var lige før jeg ikke selv kunne følge med. Og kinky at den er så fyldig og dyb ...
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Super produkt der byder på optimal nydelse! Efter at have prøvet dette produkt, kan jeg klart anbefale det til alle andre. Der var mange smarte funktioner, inklusiv et lyddæmpende whisper mode (meget nyttigt, når man lige vil tage sig en sniger inde i soveværelset, mens manden ser fjernsyn). Desuden var teksturen lækker og behagelig mod huden, hvilket altid er et plus, når det kommer til sexlegetøj. Det er uden tvivl en tilføjelse i hjemmet, som jeg kommer til at bruge både med og uden min mand ;)
  5 5 1

  Du anmelder: Satisfyer Vibes Master Vibrator

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: