BLACK FRIDAY - SPAR OP TIL 80%

Scandal Hog Tie Kit

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Scandal Hog Tie Kit
 • Scandal Hog Tie Kit

Scandal Hog Tie Kit

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

299,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Eksklusivt hog tie kit til par, der vil eksperimentere med bondage.

  Sættet indeholder 4 justerbare manchetter, der passer til håndled og fodled i alle størrelser.

  Scandal Hog Tie Kits manchetter kan bruges som et samlet sæt eller hver for sig.

  De polstrede manchetter er 9 mm tykke og 5 cm brede.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Scandal Hog Tie Kit er et smukt og sofistikeret bondage sæt til par, der vil udforske hinanden igennem bindelege, hvor bæreren er underkastet sin partners vilje. Brug f.eks. kittet  til dominans- og disciplinering, hvor den dominerende bestemmer om bæreren skal ha’ forkæles med kærlige berøringer eller straffes med pirrende smæk.

  Dette hog tie kit er en del af California Exotics’ Scandal serie, der er kendetegnet ved det smukke, mønstrede stof og den høje fokus på detaljer. Hog tie kittet består af fire bløde manchetter, der lukkes med velcro og som kan justeres til at passe håndled og fodled i alle størrelser. Hver af hog tie kittets manchetter hægtes fast til et centerstykke med karabinhager og I kan derfor både nyde sættet samlet og bruge manchetterne hver for sig. Prøv f.eks. at fiksere hænderne med hog tie kittets håndledsmanchetter, mens fodledsmanchetterne er bundet fast til sengen med stropper. 

  Mål: Manchetterne i Scandal Hog Tie Kit er 5 cm brede og 9 mm tykke, og fordi de er polstrede på indersiden er de altid er behagelige i brug. 

  Detaljer

  MATERIALE: Polyester, velcro og metal.
  NIKKELFRI: Ja
  BREDDE MANCHETTER: 5 cm.
  OMKREDS MANCHETTER: Justerbar, passer alle størrelser. 
  AFSTAND IMELLEM MANCHETTERNE: 30 cm.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Super Fræk Super lækkert sæt der giver mulighed til forskellig leg. lækker kvalitet indvendigt og designet er super frækt, med det røde og sorte sammen.
  dog kunne hængslerne godt være stærkere, da tøsen har bøjet dem. men ikke noget en karabinhage ikke kan erstatte
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Frække muligheder. Sidder fantastisk. Og giver mange muligheder for fræk og erotisk fiksering. Også uden brug af samleledet:
  Låsene kan hurtig klikkes på sengestolper - lagt på ryggen og lås ben og fødder sammen i åben stilling. Eller prøv f.eks. stående at sætte dem på håndled og over albuer og klik to-og-to sammen bagpå og sæt så albue-ledene til en snor i loftet. Herlig følelse.
  Kun fantasien sætter grænserne for dette produkt.
  ....og så er de utrolig behagelige at have på;)
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Så lækkert Lækkert hog tie kit der giver mange muligheder fordi kittet kan bruges samlet eller hver for sig, så f.eks. kun hænder eller føder er låst sammen.

  Manchetterne er virkelig bløde så man bliver hverken rød eller øm at af bruge dem, som man kan blive det med andre materialer. Manchetterne er også justerbare og lukkes med velcro, så de kan bruges af alle og uanset størrelsen på ens håndled og ankler.

  Designet er rigtig lækkert og jeg kan godt li’ at der for en gang skyld er et bondage produkt, der ikke bare er sort. Det røde stof gør sættet ret sensuelt.
  5 5 1

  Du anmelder: Scandal Hog Tie Kit

  Hvordan vurderer du produktet? *