Fleshlight Sex In A Can Sukit Draft
Fleshlight Sex In A Can Sukit Draft
339,00 kr
Sex In A Can Sukit Draft
Fleshlight Sex in a can Sukit draft

Fleshlight Sex In A Can Sukit Draft

4.8 (1)
339,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Sex In a Can Sukit Draft er et frækt onaniprodukt til rigtige mænd.

Skru toppen af dåsen, påfør lidt glidecreme og få en fantastisk oplevelse.

Sex In a Can er lidt strammere end de almindelige Fleshlights men produceret af samme patenterede Real Feel Super Skin.

Efter brug kan du nemt tage sleevet ud af dåsen og vaske det i varmt vand. Når du har vasket det, anbefaler vi, at du sprayer lidt antibakteriel Fleshlight Wash på.

Når sleevet er tørt (enten forsigtig tørret med et håndklæde eller lufttørret) kan du med fordel bruge lidt Fleshlight Pulver, for at bibeholde den bløde og glatte overflade.

Husk at tilsætte lidt glidecreme, når du bruger Sex In A Can for at opnå maksimal våd nydelse.

Når du køber Sex in a Can Sukit Draft, anbefaler vi, at du også køber:
- Fleshlight Pulver.
- Fleshlight Wash.
- En vandbaseret glidecreme, fx Gun Oil.

Detaljer

MATERIALE: Real Feel Superskin.
PHTHALAT-FRI: Ja.
LATEX-FRI: Ja.
DÅSENS MÅL: 20,3 x 7,6 cm.
LÆNGDE: Udvendig:17 cm, indvendige: 16 cm.
DIAMETER: 0,6 - 1,9 cm.
VANDTÆT: Ja, 100 % .
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 10259.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Blowjob i verdensklasse

Fleshlight Sex in a Can Sukit Draft er helt klart et must for "oral-fikserede" sex-elskere. Da jeg læste om produktet på flere hjemmesider, hvor de lovpriste det højt og helligt, var jeg meget mistroisk og tænkte, at produktet nok ikke kunne leve op til et virkeligt blowjob. Der tog jeg fejl. Sex in a Can Sukit Draft føles virkeligsom et ægte blowjob, og for at være helt ærlig, så nogle gange bedre. Materialet føles utrolig virkeligt og de lækre læber har en dejlig naturlig størrelse og følesutroligt menneskelige. Jeg vil dog anbefale at købe Fleshlight-pulveret til produktet. Hvis man ikke drysser pulveret på engang imellem er materialet ikke lige såsilkeblødt og føles ikke lige så virkeligt. Desuden holder produktets holdbarhed længere. Efter showet er rengøring virkelig nem. Man tager simpelt bare materialet ud afdåsen og under hanen. Derefter kan man ligge den til tørre eller tørre den af. Jeg har dog haft lidt problemer med at få den helt tør inden i, men det er ikke nogetproblem. Man bruger den oftere og oftere. Hvis jeg skal sætte et minus på, vil det dreje sig om baglåget, som bruges til at regulere suge-evnen. Det føles himmelsk menluften som skal ud mellem de små huller kan godt pibe lidt og nogle gange give en forstyrrende lyd. Derfor har jeg kun sat 4 stjerner på om produktet er "nemt atbruge". Brugen af glidecreme er et must. Et sidste tip er at ligge den i varmt vand nogle minutter før brug. Så bliver det endnu mere virkeligt med en følelse afnaturlig varme indeni. Alt i alt er produktet en klar femmer, og man kommer hele tiden tilbage efter mere! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk