Shots Toys Easy Rider Deluxe Vaginal
Shots Toys Easy Rider Deluxe Vaginal
119,00 kr
Shots Toys Easy Rider Deluxe Vaginal
Shots Toys Easy Rider Deluxe Vaginal

Shots Toys Easy Rider Deluxe Vaginal

4.0 (1)
119,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Easy Rider Deluxe Vaginal fra Shots Toys er et indbydende onaniprodukt til mænd, der foretrækker diskret sexlegetøj. Easy Rider Deluxe har en neutral indpakning uden billeder, så du nemt kan ha’ den med på ferien eller lign., uden at den vækker opsigt. 

Med Easy Rider Deluxe Vaginal får du et realistisk onaniprodukt, der efterligner følelsen af vaginal sex. På indersiden har Easy Rider en blød og rillet struktur, som giver en naturlig følelse, når du onanerer med den. I toppen af den er der et hul, hvor du selv kan styre, hvor meget vakuum og dermed sugende effekt du vil ha'. 

Easy Rider Deluxe Vaginal kan bruges flere gange, men det er vigtigt, at du får den vasket og tørret grundigt efter brug.

Sådan bruger du Shots Toys Easy Rider Deluxe Vaginal:
Fjern klistermærket i toppen. Fjern derefter plastikken i bunden og skru låget af. Hæld glidecreme ned i hullet og så er den klar til brug.

Der medfølger en lille prøve på glidecreme. Prøven er nok første gang du bruger Easy Rider Deluxe Vaginal, så vi anbefaler, at du tilkøber ekstra glidecreme.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone
PHTHALAT-FRI: Ja.
LÆNGDE: 16,5 cm.
DIAMETER: 6,2 cm.
VÆGT: 188 gram.
MEDFØLGER: Lille prøve på vandbaseret glidecreme.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 14003.
Anmeldelser
4.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Shots Toys Easy Rider Deluxe

Jeg købte dette produkt, med hensigt om at bruge det alene, eller med kæresten. Produktet kom meget diskret fra Sinful, og var forseglet i plastik, så man er sikker på at det er nyt. Indholdet af "dåsen" lugter meget kemikalsk og dette er ikke behageligt, eller acceptabelt af et produkt til onani! Udover den ubehagelige lugt virkerproduktet som lovet, det er måske lidt stramt, men det kan rengøres let og er godt i brug. Jeg kunne godt tænke mig lidt mere information om hvordan Deluxe udgavenadskiller sig fra den normale udgave, udover den grå farve af indholdet og den diskrete "dåse". Alt i alt er produktet meget godt, men jeg ville købe den normaleudgave istedet for. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk