Shots Toys Easy Rider Anal
Shots Toys Easy Rider Anal
99,00 kr
Butt Masturbator
Shots Toys Easy Rider anal

Shots Toys Easy Rider Anal

3.8 (2)
99,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Easy Rider Anal fra Shots Toys er et onaniprodukt til mænd.

Easy Rider har en blød og rillet struktur indvendig, som giver en naturlig følelse, når du onanerer med den. I toppen af Easy Rider er der et hul, hvor du selv kan styre, hvor meget vakuum og dermed sugende effekt du vil danne omkring penis, mens du onanerer.

Easy Rider kan bruges flere gange, men det er vigtigt, at du får den vasket og tørret grundigt efter brug. Brug evt. Pjur Cleaner til rengøring af din Easy Rider.

Sådan gør du:
Fjern klistermærket i toppen. Fjern derefter plastikken i bunden og skru låget af. Hæld den medfølgende glidecreme ned i hullet og så er den klar til brug.

Tag Easy Rider med på ferien. Den har en passende størrelse til kufferten. Husk blot ekstra glidecreme!

Detaljer
MATERIALE: Medicinsk silikone .
PHTHALAT-FRI: Ja.
LÆNGDE: 16,5 cm.
DIAMETER: 6,2 cm.
VÆGT: 188 gram.
GLIDECREME: Vandbaseret.
BRUGERMANUAL: Engelsk.
VARENUMMER: 11460.
Anmeldelser
3.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Anal rider

Den er rigtig stram, på den fede måde. Virker efter hensigten. Giver samtidig partneren en pirrende oplevelse, alt imens at manden bruger den. Nem at gøre ren. Det er for os lettest at manden gør det selv, så det bliver i ens eget tempo. Læs mere

-
5 5 1
Ikke til "store" fyre

Det er en smule svært at få glidecreme ned i hullet, men det går hvis bare man er opsat på det. Jeg er meget veludrustet og havde derfor problemer med at få den ordenligt ind. Når den så endeligt kom ind, begyndte det er pibe fra lufthullet i enden på den, og der kom også glidecreme ud. Nu skal det så også siges at jeg har en omkreds påca. 15 cm. dvs en diameter på 5.. Jeg følte i høj grad at den var aaaaalt for snæver og jeg nærmest skulle tonse sjoveren ind. Læs mere

-
5 3 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk