Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks produktbillede 10
 • Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks produktbillede 20
 • Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks 30
 • Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks 51
 • Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks 52
 • Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks 100

Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

699,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Opdag helt nye sider af hinanden med Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks.

  Med frække produkter til kvinder, mænd og par til lege med blid bondage, forførende forspil samt intense og endda fælles orgasmer.

  Overrask din partner og få et skønnere sexliv. Boksen har en samlet værdi på hele 1250 kr.

  Vi anbefaler at tilkøbe en vandbaseret glidecreme for en ekstra god oplevelse.

  Kendt fra TV.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Drømmer I om 10 frække dage i erotikkens tegn? Med Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks får I både fælles nydelse og hede overraskelser, der helt sikkert vil sætte krydderi på jeres sex- og samliv.

  Den elegante boks indeholder 10 forskellige produkter til en samlet værdi af hele 1250 kr. Der er rig mulighed for at eksperimentere og udforske hinanden på ny, når I leger jer frem til masser af skønne orgasmer.

  I boksen finder I flere erotiske produkter til spændende lege med blid bondage, forførende forspil og orgasmefyldte eventyr. Måske vil I endda opdage nye seksuelle universer eller former for stimulation, som I vil vende tilbage til i fremtiden.

  De mange lækre produkter kan bruges af både ham, hende og parret i fælles frække stunder. Lad eksempelvis den fjernbetjente penisring tage jeres fælles klimaks til nye højder, eller forkæl jeres kroppes nydeIsespunkter med pirrende vibrationer fra den kraftfulde vibrator. Måske mens den heldiges hænder er fikserede til sengegærdet af det lækre satin bindebånd?

  Boksen er den helt perfekte gave, uanset om det er Valentinsdag, bryllupsdag, årsdag eller en helt almindelig hverdag. Man behøver ingen speciel anledning til at fejre og forkæle hinanden. Den er også en ideel tilføjelse til en særlig ferie, f.eks. bryllupsrejsen.

  Det er helt op til jer, om I kan stå distancen og kun åbne en låge om dagen, eller om I ikke kan dy jer og åbner dem alle på én gang. Uanset hvad I vælger, er der til flere timers dampende fræk leg.

  Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks indeholder udførlige manualer til produkterne på henholdsvis dansk, engelsk, svensk, norsk og finsk.

  Vi anbefaler at tilkøbe en vandbaseret glidecreme for en ekstra god oplevelse.

  Kendt fra TV.

  Detaljer

  INDHOLD: 1 x Bullet Vibrator, 1 x Bækkenbundskugler, 1 x Lasso Penisring, 1 x Vibrerende Penisring m. Fjernbetjening, 1 x Butt Plug, 1 x Flogger, 1 x Klassisk Kraftfuld Vibrator, 1 x Satin Bindebånd, 1 x  Handjob Æg, 1 x Mini Kjole.
  STØRRELSE: Lingeri er one size og passer alle størrelser.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  MÅL: 30 cm x 28 cm x 4,5 cm.
  SPROG PÅ INDLÆGSSEDLER: Dansk, svensk, norsk, engelsk og finsk.

  OBS: Vi anbefaler at tilkøbe en vandbaseret glidecreme for en ekstra god oplevelse.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Anbefales Det er spændende at udfordre sexlivet og spice det op, og specielt som en gavekalender der man ikke kender det næste der kommer. De 7 gaver vi har fået til nu har været gode, og vi glæder os til at åbne resten.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stor succes! Fik denne her til Valentins dag af min kæreste og vi har allerede haft meget glæde af tingene. Det er ikke fordi vi har den helt vilde erfaring med sexlegetøj, så den kan stærkt anbefales, hvis man gerne vil prøve noget forskelligt. Det er virkelig fedt at man har noget at glæde sig til hver dag og det er længe siden vi har haft sex så mange dage i træk. Hvis man er rimelig frisindet, så tror jeg der er noget til enhver smag.

  Æsken er desuden mega flot og uden nogen upassende billeder eller sådan. Det er et kæmpe plus. Vi glæder os til at åbne lågerne til resten af dagene.
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks

  Hvordan vurderer du produktet? *