Sinful 4 Weeks of Pleasure Par Boks

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Sinful 4 Weeks of Pleasure Par Boks 1
 • Sinful 4 Weeks of Pleasure Par Boks 2
 • Sinful 4 Weeks of Pleasure Par Boks 50
 • Sinful 4 Weeks of Pleasure Par Boks 100

Sinful 4 Weeks of Pleasure Par Boks

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

499,00 kr

449,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Trænger jeres sex- og samliv til et frisk pust? Eller drømmer I bare om fire uger med fræk og fælles nydelse?

  Sinful 4 Weeks of Pleasure Par Boks indeholder lige det, I skal bruge til at sætte krydderi på tilværelsen.

  I boksen finder I sexlegetø til fælles udforskende og orgasmefyldte stunder, samt blide bondage produkter til ny og pirrende parleg.

  Både boks og produkter er i et stilfuldt design med en samlet værdi på 850 kr.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Drømmer I om fire hede uger i erotikkens tegn, eller trænger sexlivet måske til et frisk pust? Med Sinful 4 Weeks of Pleasure Par Boks får I både nydelse og overraskelser. Når de fire uger er gået, vil I se på hinanden med en fornyet lyst og fantasi.

  Den elegante boks indeholder fire forskellige produkter af høj kvalitet, der alle lægger op til at eksperimentere og udforske hinanden på helt nye måder. De har en samlet værdig på hele 850 kr.

  Boksen er den perfekte gave til Valentinsdag, måneds- eller bryllupsdagen, weekendopholdet eller uden nogen anden anledning end at sætte krydderi på jeres sex- og samliv.

  I boksen finder I alt, I skal bruge til at udforske både hinanden og nye frække universer af nydelse. Alle produkterne kan bruges sammen og vil tilføje en helt ny og pirrende dimension til jeres fælles stunder.

  Eksperimentér eksempelvis med blid bondage med hjælp fra de lækre håndledsmanchetter. De kan med fordel kombineres med den kraftfulde Magic Wand i en udforskende, sensuel massage under frækt forspil. Men legen stopper ikke ved forspillet! Boksen gemmer nemlig også på nye, orgasmefremkaldende bekendtskaber. Med hjælp fra den vibrerende penisring kan I få den ultimative delte seksuelle oplevelse – det fælles klimaks.

  Det er helt op til jer, om I kan stå distancen og kun åbne en låge om ugen eller om I ikke kan dy jer og åbner dem alle på én gang. Uanset hvilken strategi I vælger, vil I helt sikkert komme tættere på både hinanden og orgasmerne.

  Sinful 4 Weeks of Pleasure Par Boks indeholder manualer til produkterne på henholdsvis dansk, engelsk, svensk, norsk og finsk.

  Vi anbefaler at tilkøbe en vandbaseret glidecreme for en ekstra god oplevelse.

  Detaljer

  INDHOLD: 1 x Vibrerende Penisring, 1 x Håndledsmanchetter, 1 x Magic Wand, 1 x Dildo Vibrator.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  NIKKELFRI: Ja.
  MÅL: 22,5 cm x 22 cm x 4 cm.
  SPROG PÅ INDLÆGSSEDLER: Dansk, svensk, norsk, engelsk og finsk.

  OBS: Vi anbefaler at tilkøbe en vandbaseret glidecreme for en ekstra god oplevelse.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Lækre overraskelser i flot indpakning Jeg fik 4 weeks og pleasure af min kæreste og det var den bedste gave jeg gået fået i lang tid. Det har fået sat gang i sexlivet og jeg har fået prøvet nogle ting jeg ellers ikke troede jeg skulle prøve. Det kan klart anbefales, også hvis man er indenfor sexlegetøj.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  OBS: Der kommer spoilere! Jeg har købt boksen her som overraskelse til min kæreste, og heldigvis tog hun imod min idé med åbent sind.

  Vores umiddelbare indtryk var meget positivt, idet æsken er super flot og virkelig pirrer ens fantasi og forventning. Vi har åbnet lågerne en uge ad gangen og haft mange skønne timer sammen på lagenerne efterfølgende.

  Og nu kommer der spoilerer, så læs ikke videre, hvis du vil overraskes :)

  Vi har været glade for alle fire ting i boksen, men især den mindste vibrator og den vibrerende penisring har taget kegler. Det er helt klart de to ting, vi har fået flest orgasmer med - begge to! Materialerne er lækre og rare mod huden, og så er vibrationerne virkeligt effektive. Manchetterne er fine til forspil og hvis man er til den lidt frækkere leg. Den sidste vibrator er også skøn, men min kæreste er mest til udvendige vibrationer. Vi har dog brugt den uden at tænde for vibrationerne, og det var bestemt også en succes.

  Alt i alt en dejlig og anbefalelsesværdig oplevelse. Fem stjerne fra mig (og fra min glade kæreste)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  4 dejlige ting Vi har fået 4 nye dejlige ting til soveværeset. Kvaliteten er som ved sinfuls andre produkter, super god! Der er både ting til hende og ting vi kan bruge sammen og det har været en succes hver gang. Eneste minus er at vi savner en ting specielt til manden. VI er heldigvis kreative, så han får ligeså meget ud af det, men måske til en anden gang, kunne det være rart. Æsken er i øvrigt rigtig flot og så er det bare sjovt at skulle åbne låger sammen.

  P.S Rigtig god kundeservice!
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful 4 Weeks of Pleasure Par Boks

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.