Sinful Erotic Play Terninger 3 stk

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Sinful Erotic Play Terninger 3 stk 1
 • Sinful Erotic Play Terninger 3 stk 2
 • Sinful Erotic Play Terninger 3 stk 3

Sinful Erotic Play Terninger 3 stk

Forventes på lager igen den 16/06/2021 Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.

69,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Sinful Erotic Play Terninger 3 stk er perfekte til et sjovt, frækt og udfordrende forspil.

  De tre terninger har hver sin kategori nemlig område, varighed og aktivitet, så I kan udforske hinanden igen og igen.

  Terningerne er i sort akryl med hvid skrift. Vær opmærksom på, at ordene står på engelsk.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Tør du invitere din partner til en fræk aften? Sinful Erotic Play Terninger 3 stk er den perfekte anledning til et ekstra udfordrende forspil.

  De tre terninger repræsenterer hver sin kategori nemlig område, varighed og aktivitet. Lad dem rulle og udforsk hinandens lystpunkter på helt nye måder.

  Nyd eksempelvis et ekstra langt kys på inderlåret eller et kort pust på dine mest erogene zoner og gør hinanden vilde i varmen efter mere.

  Terningerne er fremstillet i sort akryl med hvid skrift. Vær opmærksom på, at sproget er engelsk.

  Detaljer

  TERNINGER: 3 stk.
  MATERIALE: Akryl.
  MÅL: 2 cm x 2 cm.
  SPROG: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Fin forandring Min kæreste og jeg har købt disse terninger for at prøve noget nyt. Kategorierne for hvad og hvor man skal gøre noget er perfekt til det mere vanilla sexliv, der alligevel vil prøve sig med nogle "udfordringer".
  Det skal siges, at tiderne, måske er til den lange side og med store spring når man eksempelvis skal "blow neck", men dertil kan man passende aftale sine egne tider alt efter, hvordan terningen lander.
  Kan kombineres med eksempelvis øjenbind til at gøre handlingen mere overraskende.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Tja De hyggelige, men ikke min favorit
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Terninger Terningerne er flotte og memme at bruge. Dog kan 3 minutter eller mere godt være rigtig lang tid at 'blow inner thigh'. Så praksis er måske ret anderledes end jeg havde troet. Er dog glad for at terninger ikke har et sted tilknyttet, da det er møg fjollet at skulle stoppe op og gå ud i bilen, for at fortsætte sin sex agt
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Sex terninger De er ganske nemme at bruge og flodt lavedet men er man ikke god til engelsk er det svært så jeg ville sige de skulle skrives på dansk så dem der ikke er gode til engelsk også kan være med på det sjove
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Vores vej til sexlivET Mig og min kæreste havde et normalt sex liv før hen indtil vi prøvede Sinful.dk fordi sex blev tørt og kedeligt til sidst gav det ikke den gode følelse som man skal have efter samleje. Vi derfor prøve disse terninger som berusede vores liv. Vi har nu meget spændende sex og har faktisk ved hjælp af terninger lært hinanden meget bedre at kende. Hvis man er ny i et forhold er dette det perfekte legetøj da det ikke er for langt men stadig spændene og eksotisk.
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful Erotic Play Terninger 3 stk

  Hvordan vurderer du produktet? *


  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik.