Sinful Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug Small

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Sinful Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug Small
  • Sinful Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug Small Anal Plug
  • Sinful Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug Small Hånd
  • Sinful Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug Small Fjernbetjening
  • Sinful Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug Small Emballage

Sinful Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug Small

På lager Bestil før kl. 21.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

249,00 kr

Oversigt

Kort info

Nyd en intens anal stimulation og skønne vibrationer med Sinful Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug Small.

Den har en silkeblød overflade og et ergonomisk design, som sikrer, at butt pluggen rammer lige der, hvor det føles allerbedst.

7 vibrationer, der styres på fjernbetjeningen.

Batterier købes separat.

Godt at vide

Beskrivelse

Har du lyst til at nyde en intens anal stimulation kombineret med skønne vibrationer, er Sinful Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug Small et godt valg.

Den har en silkeblød overflade og et ergonomisk design, som sikrer, at vibratoren rammer lige der, hvor det føles allerbedst. De 7 effektive vibrationer styres let på fjernbetjeningen.

Vibratoren kan både bruges solo og sammen med en partner, hvor du lægger din skæbne - og din nydelse - i hans eller hendes hænder. Den runde spids sikrer en nem indføring, mens stopperen giver en tryg oplevelse og sørger for, at butt pluggen bliver, hvor den skal under legen.

Sinful Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug Small har en overflade af blød silikone. Den bruger 3 AAA-batterier, der skal købes separat.

Detaljer

MATERIALE: Silikone og ABS.
FTALATFRI: Ja.
LÆNGDE: 13 cm (7,5 cm kan føres ind).
DIAMETER: 3 cm (bredeste del).
LEDNING, LÆNGDE: 76 cm.
VIBRATIONER: 7 vibrationsprogrammer.
BATTERITYPE: 3 x AAA (medfølger ikke).

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Vibrationsstyrke
Lydsvag
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Meget bedre end forventet Skulle jeg selv købe en en fjernstyret plug, så havde jeg nok valgt en anden, men da jeg fik denne i gave har jeg alligevel givet den et par forsøg og min vurdering er som følgende:

Materiale og kvalitet: Til prisen er materialet overraskende lækkert. Selve pluggen er fast, men har en fløjsblød overflade, som bliver enormt lækker med glidecreme på. Fjernbetjeningen virker ikke så hårdfør, men den har ikke svigtet endnu.
Vibrationer: De 7 indstillinger er tilfredsstillende uden at være voldsomme, og de er nemme at justere på fjernbetjeningen.
Lydniveau: En del af lyden aftager, når pluggen føres op, men da jeg ikke skal bruge den uden for husets 4 vægge, generer det i meget begrænset omfang.
Brugervenlighed: Jeg havde forventet, at det ville være et stort irritationsmoment med den ledningsførte fjernbetjening, men det fungerer glimrende. Ledningen har en passende længde og sidder godt fast i både vibrator og fjernbetjening, så man ikke mister forbindelsen undervejs. Desværre har jeg svært ved at hold pluggen på plads bagtil, hvis jeg ikke støtter den med hånden. Jeg har forsøgt i flere vinkler, men har ikke oplevet 100 % succes endnu.
Orgasmegaranti: Formen, fastheden og vibrationerne har bidraget til nogle dejlige orgasmer, og jeg oplever især øget følsomhed, når jeg bruger en dildo samtidig.

Min generelle vurdering er altså, at pluggen har overrasket mig positivt, men jeg kunne ønske, at den kunne sidde bedre selv.
5 4 1

Du anmelder: Sinful Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug Small

Hvordan vurderer du produktet? *