Sinful Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide

Klik på billederne for at forstørre dem

Sinful Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

299,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Få en sundere bækkenbund og mere intense orgasmer med Sinful Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide.

  I æsken finder du alt, hvad du behøver for at tone dine muskler i bækkenbunden og samtidig opnå kraftigere orgasmer.

  Du får 3 bækkenbundskugler i hver sin størrelse og vægtklasse samt en økologisk glidecreme og sexlegetøjsrens.

  Der medfølger også en flot A-Z Guide, der sikrer dig til en effektiv og nydelsesfuld træning.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Der er masser af gode grunde til at træne sine bækkenbund, og Sinful Kegel Exerciser Boks er den perfekte anledning til at komme i gang med det samme.

  En sund bækkenbund afhjælper ikke blot fysiske skavanker. Når du træner dine musker i bækkenbunden opnår du også mere følelse og årvågenhed i dit køn. Du kan opleve mere lyst og dine orgasmer vil føles endnu mere intense end før.

  I Sinful Kegel Exerciser æsken finder du alt, hvad du behøver for at komme godt i gang med din træning. Du får 3 bækkenbundskugler i forskellig størrelse og vægtklasse, så du gradvist kan intensivere og tilpasse din træning.

  Du får også en Sinful Økologisk Vandbaseret Glidecreme, der gør indføring af kuglerne let og behagelig samt en Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring, der sikrer dig en nem og effektiv rengøring af dit legetøj.

  Der medfølger ydermere en flot A-Z Guide, der på legende og inspirerende vis guider dig igennem din træning, så du får de resultater, du ønsker og al den nydelse, du har fortjent.

  Detaljer

  INDHOLD: Sinful Ava Bækkenbundskugle Single 30 g, Sinful Ava Bækkenbundskugler Dobbelt 60 g, Sinful Ava Bækkenbundskugler Dobbelt 90 g, Sinful Økologisk Vandbaseret Glidecreme 100 ml og Sinful Økologisk Sexlegetøjs Rengøring 100 ml.

  A-Z GUIDE: Engelsk.

  SINGLE 30 G:
  - Materiale: Silikone.
  - Ftalatfri: Ja.
  - Fuld længde: 12 cm.
  - Længde på snor: 8,4 cm.
  - Diameter: 3,6 cm.

  DOBBELT 60 G:
  - Materiale: Silikone.
  - Ftalatfri: Ja.
  - Fuld længde: 17 cm.
  - Længde på snor: 8,5 cm.
  - Diameter: 3,2 cm

  DOBBELT 90 G:
  - Materiale: Silikone.
  - Ftalatfri: Ja.
  - Fuld længde: 15,8 cm
  - Længde på snor: 8,5 cm.
  - Diameter: 3 cm.

  ØKOLOGISK GLIDECREME:
  - Ingredienser: Vandbaseret glidecreme.
  - Parabene- og parfumefri: Ja.
  - Glycerin- og alkoholfri: Ja.
  - Kondomsikker: Ja.
  - Volumen: 100 ml.

  ØKOLOGISK SEXLEGETØJSRENS:
  - Parfumefri: Ja.
  - Volumen: 100 ml.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Skuffet over indholdet Jeg har kuglerne fra Fyn factory hvilke føles meget nemmere at træne med da disse mangler den roterende kugle inden endog, som gør du ikke mærker stimulereringen fra kuglerne.

  Beskrivelsen af A til Z guiden overvurderes fuldstændig, da teksten i bogen er lig beskrivelsen om produktet ikke yderligere trænings tips, brug eller lign. Dvs fuldstændig ligegyldig at få med.
  Jeg kunne ligeså godt have købt det enkeltvis billigere end æsken.
  5 2 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Skynd jer at købe dem de er dejlige at bruge til bækkenbundstræning De bedste bækkenbundskugler jeg har haft, er nemme og sætte op, man skal bare huske godt med glidecrem, når man bruger den store kugle ellers kan det gøre ondt. De er silkebløde, nemme at rengøre med den spray der følger med. Så skal Sinful også have 6 stjerner for hurtig levering af varen. Kan kun anbefales til andre skynd jer at købe dem og få trænet imens du alligevel går de 10.000 skridt.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Større følsomhed i skeden efter to fødsler Efter to børnefødsler har jeg oplevet problemer med at holde på vandet, især når der skal hoppes i trampolin med ungerne, eller ved fx hoste. Sættet med de tre Kegel balls er så nemme at bruge og jeg kom lynhurtigt igang. Jeg bevægede mig hurtigt videre fra kugle 1 til kugle 2, og selvom det kræver en vis portion vedholdenhed og tålmodighed, så føles det trygt og rart at bruge dem. Overfladen er silkeblød, der er ingen “plasticlugt”, og kuglerne er super hygiejniske og nemme at rengøre med den medfølgende rens. Glidecremen er også super dejlig og gør indføringen til en leg. Det bedste er, at der er mulighed for at opøve en rigtig stærk bækkenbund pga de tre “sværhedsgrader”. Jeg er stadig på kugle 2, men er så småt begyndt at mærke en øget følsomhed i skeden, når min mand og jeg har sex - det er fantastisk dejligt at opdage at den følsomhed er på vej tilbage. Jeg kommer ikke til at slippe disse kugler og vil på det varmeste anbefale dem, de burde ligge i badeværelsesskuffen hos alle kvinder :-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Love it! Blev leveret dagen efter og kan kun rose for den høje kvalitet!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  når det kniber med at holde sig helt usexet har jeg været nødt til at bevæge mig ud i bækkenbundstræning. selvom jeg er under 30 og ikke har født børn, har jeg haft svært ved at holde mig på det seneste. jeg blev anbefaldet af min læge at søge på apoteket efter vaginalvægte, men syntes simpelthen det lød forfærdeligt. derfor var jeg begejstret over at man kunne købe et starter-kick med guide hos sinful og dermed få det til at handle om min seksuelle sundhed og nydelse. det gør også, at jeg ser på træningen som noget, der er lidt frækt, og derfor kan jeg kun anbefalde andre kvinder at bruge sinfuls starter kit fremfor at gå på apoteket eller lignende. jeg er pt kun på begynderstadiet, men jeg synes faktisk det er sjovt og slet ikke så besværligt som jeg havde frygtet.
  kegel on, ladies!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Tak! Hurra for jer Sinful, med dette sæt er det nemt og diskret at stramme op og samtidig få mere kontrol efter to fødsler! Vi er to herhjemme som er jer taknemmelige! Dette produkt burde deles ude til alle kvinder som ønsker et fantastisk sexliv!
  5 5 1

  Du anmelder: Sinful Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide

  Hvordan vurderer du produktet? *