Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator

Klik på billederne for at forstørre dem

Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator

På lager Bestil før kl. 22.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

129,00 kr

Oversigt

Kort info

Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator er perfekt til både klitoris- og vaginal stimulation.

Det slanke skaft ender i en voluminøs spids, der fordeler 10 skønne vibrations indstillinger.

Pleasure Wand er i fremstillet ABS-plast med blød overflade. Den benytter 2 x AAA-batterier, der sælges seperat.

Godt at vide

Beskrivelse

Drømmer du om både ydre og indre stimulation? Med Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator får du mulighed for begge dele.

Den stilrene vibrator har en silkeblød overflade, der føles fantastisk på dine sensitive områder. Det slanke skaft ender i en voluminøs spids, der gør den perfekt at bruge direkte på klitoris eller til vaginal stimulation.

Med hele 10 pirrende vibrations indstillinger er der rig mulighed for at lege sig frem til masser af skønne orgasmer, uanset om du forkæler dig selv eller deler nydelsen med din partner.

Sinful Pleasure Wand måler 17,5 cm i fuld længde, hvoraf de 12,5 cm kan indføres. Diameteren måler 3,3 cm på det bredeste sted.

Den er fremstillet i ABS-plast og benytter 2 x AAA-batterier, der sælges separat.

Detaljer

MATERIALE: ABS-plast med PU-belægning.
FTALATFRI: Ja.
STÆNKTÆT: Ja.
LÆNGDE: 17,5 cm, hvoraf 12,5 cm kan indføres.
DIAMETER: 3,3 cm på bredeste sted.
VIBRATIONER: 10 indstillinger.
BATTERITYPE: 2 x AAA-batterier (medfølger ikke).
SPROG: Engelsk.

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Vibrationsstyrke
Masser af brum men ingen sum Pakken ankom fortrinligt hurtigt og vibratoren var både ganske fin og virkede, har haft en ligesom den (RIP) som var ganske bekendt med den.

Første test var for at se vibrations kraften, den virkede meget kraftfuld så det så jeg spændt frem til.

Men ak, så snart man kommer ordenligt i gang med den, så var den ikke i stand til at fokusere sine vibrationer og med kropskontakt forsvandt de nærmest helt, også på højeste styrke - Ret skal have ret, jeg gav den alt den ekstra tid den kunne bruge, men den kunne ikke bringe sejren i mål.

Udover dette så knappen i toppe besværlig at aktivere og bruge undervejs.

Trist køb for mig, jeg må se mig et andet sted hen og så om jeg kan finde noget bedre.
5 2 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Vibrationsstyrke
Super køb Skulle egentlig bare bestille noget glidecreme, men med tanker på de nært forestående ”kærestedage” med hotelovernatning, vin, mad og koncert, samlede min interesse sig om de mindre, mere rejesevenlige vibratorer, som jeg tænkte ville kunne tilføre lidt ekstra krydderi til turen. Valget faldt på Sinful Pleasure Wand 10 speed vibrator.
Pakken ankom i god tid inden turen, og som det så ofte går med pakkerne fra Sinful, kunne jeg ikke nære mig for at indvie konen i mit køb, og hun foreslog da også, at vi skulle prøve den med det samme. Sinful Pleasure Wand 10 speed vibrator fremstår ved udpakning som en elegant, mindre vibrator i god kvalitet. Trykknappen øverst og hele produktet giver indtryk af både elegance og robusthed. Den lidt tynde øverste del med trykknappen, munder ud i en tungere ende i den del der skal levere stimuleringen. Den ligger godt i hånden og overfladen er lækker og glat.
Man regulerer de forskellige programmer med tryk på den øverste knap. Den er overraskende kraftfuld, størrelsen taget i betragtning. De to første programmer er traditionel vibration i to forskellige hastigheder, men de derpå følgende otte, er variationsprogrammer, der veksler mellem mindre, skarpe, pulserende stød, til længerevarende vibrationer med stigende intensitet. Det var klart sidstnævnte, der var de mest spændende at udforske, og jeg må sige at dette lille ny-indkøb endte med at tage styringen ved denne testkørsel.
En lille lækker eksklusiv, prisvenlig vibrator, er den perfekt som rejsekammerat, eller morgengave til konen på parweekenden. De varmeste anbefalinger herfra.
5 5 1

Du anmelder: Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator

Hvordan vurderer du produktet? *