Pocket Rocket Klitoris Vibrator
Pocket Rocket Klitoris Vibrator
89,00 kr
Pocket Rocket Klitoris Vibrator
Pocket Rocket Klitoris Vibrator
Pocket Rocket Klitoris Vibrator

Pocket Rocket Klitoris Vibrator

4.0 (2)
89,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Du kan sagtens opnå stor nydelse med en lille vibrator! Det er denne Pocket Rocket klitoris vibrator et rigtig godt bevis på.

Pocket Rocket er ikke specielt stor, men den har til gengæld den helt rette form og den helt optimale vibrationsstyrke til at give dig nogle meget nydelsesfulde oplevelser.

Vibratorens hoved har yderst 3 metal-dutter, som giver dig ekstra stimulation, når du bruger den. Pocket Rocket har én enkelt vibration, som gør den meget simpel at bruge. Bare tænd for vibratoren ved at skrue på bunden - og nyd det!

Vibratoren har ikke fået sit navn "Pocket Rocket" for ingenting. Den har nemlig den helt perfekte størrelse til, at du kan tage den med i jakkelommen eller i håndtasken, når du er på farten.

Detaljer

MATERIALE: Pocket Rocket er lavet i medicinsk plast.
PHTHALAT-FRI: Ja
LÆNGDE: 10 cm.
OMKREDS: 7 - 8 cm.
BATTERI TYPE: 1 x AA (not included).
VIBRATIONNIVEAU: 1

VARENUMMER: 12987.
Anmeldelser
4.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Selvhjælp

Et super lille handy produkt som overskred selv mine bedste forventninger. Købte heldigvis 2 stk. Har du svært ved at få orgasme er dette lille apparat noget af det bedste jeg har prøvet - det kan virkelig anbefales. Et lille minus er dog, at bruger du den for længe bliver den meget varm. Den kommer til at følge mig - også på ferie. Læs mere

-
5 4 1
Bør indehaves af alle kvinder

Genial lille vibrator... Burde have indkøbt mere end en... - sådan at jeg kunne have dem liggende både hos mig selv og kæresten. Samt som fast rejse inventar i min toilettaske. Jeg har prøvet kraftiger vibratorer... - men ydeevnen for denne lille røde herlighed er skøn og bringer fryd frem. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk