Sinful Slim Rabbit G-punkts Vibrator
Sinful Slim Rabbit G-punkts Vibrator
329,00 kr
Sinful Slim Rabbit G-Punkts Vibrator
Sinful Slim Rabbit G-Punkts Vibrator
Sinful Slim Rabbit G-Punkts Vibrator
Sinful Slim Rabbit G-Punkts Vibrator

Sinful Slim Rabbit G-punkts Vibrator

4.1 (4)
329,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Kort info

Kort info

Sinful Slim Rabbit er en klassisk g-punkts vibrator i en god, moderat størrelse.

Den har roterende perler i skaftet, der stimulerer og pirrer dig indvendigt. Perlerne kan rotere i begge retninger.

Foran er den udstyret med en lille kanin med lange ører, der rammer helt rigtigt på klitoris.

Kaninørerne har 6 vibrationsindstillinger og kuglerne i skaftet kan rotere i 6 forskellige hastigheder.

Beskrivelse

Her er en rigtig klassisk g-punkts rabbit vibrator til dig, der gerne vil nyde ekstra stimulation på lige præcis dét punkt.

Sinful Slim Rabbit G-punkts Vibrator har fire rækker af roterende perler i skaftet, der kan rotere begge veje, så du får ekstra meget stimulation. Kuglerne kan rotere i 6 forskellige hastigheder - fra det helt blide til temmelig hurtigt.

Vibratoren er foran udstyret med et kaninhoved med lange vibrerende ører, der rammer helt rigtigt på klitoris og som har virkelige effektive vibrationer. De spænder fra "almindelige" vibrationer over "prikkende" til "bølgende". Den har 6 vibrations indstillinger i alt.

Du kan vælge både at blive stimuleret af de roterende kugler og kaninørerne foran samtidig, men du kan også nyde de to funktioner uafhængigt af hinanden.

Hvis du har lyst til en ekstra våd fornøjelse, kan du bruge lidt glidecreme med vibratoren, så den føles endnu lækrere. Ved rengøring skal du blot skylle den i varmt vand og efterfølgende bruge en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

Vibratoren bruger 4 X AAA-batterier (medfølger ikke).

Detaljer

MATERIALE: Kvalitets TPR.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
STØRRELSE: Længde: 24 cm. Diameter: 3 cm. (hoved).
VANDTÆT: Nej.
BATTERITYPE: 4 x AAA-batterier (medfølger ikke).
VIBRATIONSPROGRAMMER: 6.
ROTATIONSPROGRAMMER: 6.
LYDNIVEAU: Over middel.
INTERFACE: 4 knapper.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 14844
Anmeldelser
4.1
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Bedre end mænd

Bedste køb til dato! Virkelig lækkert produkt, jeg er aldrig blevet stimuleret så godt og hurtigt inden denne Rabbit. Gode niveauer til både vibrationen og kuglernes rotation. Størrelsen er perfekt i min optik, og den er nem at bruge og rengøre. Jeg synes desværre, at den larmer lige lidt for meget, så jeg bruger den kun når jeg eralene hjemme. Dog kan den også få mig til at overdøve dens larm, så det er lige vidt. Jeg er helt igennem tilfreds og elsker min Rabbit! Læs mere

-
5 5 1
Vibrator

Hun blev meget glad for den da hun pakket den op Men meget skuffet da hun fik prøvet den der var ikke meget vibrerende over den.

-
5 2 1
Super godt produkt!

Det er første gang jeg ejer og prøver en dildo, og må sige alle mine fordomme er skudt ned! Jeg er så positivt overrasket over dette produkt, og dets funktion samt virkning! Jeg har kun én gang oplevet noget ligende, med en eks-partner. Det er som at komme i himlen når den tages i brug. Jeg var dog lidt flov over købet, men nu, efterbrug, fortryder jeg absolut intet! Læs mere

-
5 5 1
Lækkert produkt!

Produktet er super rart at bruge, da størrelsen er lige tilpas. De almindelig modeller er ret store i omkredsen, hvilket ikke er så behageligt. Jeg synes man får meget for pengene. Kvaliteten er god og så er den utrolig nem at gøre ren. Jeg vil klart anbefale den her, i stedet for de almindelige. Den her er utrolig behagelig at bruge. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk