Sinful Satin Toy Bag Medium
Sinful Satin Toy Bag Medium
39,00 kr
Sinful Satin Toy Bag Medium  1
Sinful Satin Toy Bag Medium  2

Sinful Satin Toy Bag Medium

4.8 (6)
39,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Sinful Satin Toy Bag Medium er en stilren og enkel opbevaringspose, der beskytter dit sexlegetøj, så det holder længere. 

Opbevaringsposen sikrer dit sexlegetøj mod slid og skader, der kan komme, hvis sexlegetøjet f.eks. ligger og ruller rundt i en skuffe. 

Skal du på ferie, er Sinful Satin Toy Bag Medium også ideel som diskret rejseopbevaring. 

Den sorte opbevaringspose er fremstillet i satin og lukkes med en løbesnor. Indvendigt måler Sinful Satin Toy Bag Medium 12 x 21 cm. 

Sinful Satin Toy Bag også findes i to andre størrelser her i Sinful.dk shoppen. Tjek størrelsen på dit sexlegetøj for at se, hvilken størrelse opbevaringspose, der passer.

OBS. Posen skal vaskes separat ved 30 grader, før den tages i brug for at undgå afsmitning.

Detaljer

MATERIALE:Polyester (Satin).
INDVENDIGE MÅL: 12 x 21 cm.
UDVENDIGE MÅL: 12 x 25 cm.
LUKKES MED: Løbesnor.
VASKEANVISNINGER: Vaskes ved 30 grader.
SPROG: Engelsk.

VARENUMMER: 14286.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (6)
Stilfuld og diskret opbevaring

Perfekt taske til at have noget legetøj af god kvalitet i! Også en god pris, som gør den endnu bedre :)

-
5 5 1
Smuk

Små, praktiske og stilrene opbevaringsæsker. Luksuriøs.

-
5 5 1
Et produkt, der er værd at købe

En diskret taske i lækkert stof, der ikke misfarves. Køb en ny taske til hvert legetøj i den rigtige størrelse, jeg er meget glad for denne.

-
5 5 1
Dejlig og blød

Fremragende taske af høj kvalitet. Pæn og skinnende udenpå. Laver ikke fnug. Blødt materiale, ikke stift og ru som de billigere kan være. Købt til min Fun Factory Manta, som passer perfekt i tasken. Størrelsesmæssigt er tasken perfekt til det + en 100 ml flaske Sinful Aqua glidecreme. Kæresten har en gammel ultra-7 kanin og den var alt forlang til at passe i denne taske. Så til længere legetøj anbefaler jeg tasken i Large. Læs mere

-
5 5 1
Fint tilfreds

Posen har en fin størrelse og er i holdbar kvalitet. Jeg bruger min til opbevaring af et Amaysin Triple Butt Plug sæt, og til det passer størrelse medium perfekt.

-
5 5 1
Fin opbevaring

Simple små poser i fin kvalitet. Ca. samme standard som Lelo-produkter kommer med. Har man mere end ét stykke legetøj er det ret essentielt. Stål/glas legetøj der kører op ad hinanden er selvfølgelig ikke en god idé, men det som nogle måske glemmer at passe bedre på er deres silikone-legetøj. Silikone mod silikone KAN gøre at detenkelte legetøj går i opløsning og dermed bliver ødelagt. Det sker sandsynligvis ikke hvis du kun køber silikonelegetøj af højeste kvalitet... men hvorfor risikerelegetøj til 800-1000,-, hvis det på en nem, billig og elegant måde kan sikres med Sinfuls praktiske poser? Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk