Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide
 • Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide Vinkel
 • Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide Liggende
 • Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide Forside
 • Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide Hænder
 • Sinful Deluxe Satin Blindfold
 • Sinful Deluxe Satin Bindebånd
 • Sinful Bondage Tape
 • Sinful Brystklemmer
 • Sinful Mini Flogger

Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

249,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Træd ind i en verden fyldt med kinky leg og intens nydelse med Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide.

  Æsken indeholder alt, du skal bruge for at udforske det spændende og pirrende BDSM univers: Et blindfold, bindebånd, bondage tape, brystklemmer og en flogger.

  Du får også en inspirerende guide, der beskriver, hvordan du skal bruge produkterne, og hvilke forholdsregler du skal tage for at få en tryg, sikker og nydelsesfuld oplevelse.

  Perfekt til dig, der gerne vil eksperimentere med kinky leg.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Drømmer du om at eksperimentere med kinky leg? Træd ind i en verden af intens og pirrende nydelse med Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide.

  Æsken indeholder alt, du skal bruge for at udforske det spændende BDSM univers. Blindfoldet er ideelt til pirrende sanseleg. Eksperimenter med bondage og få fuld kontrol over din partners krop med bindebåndene og bondage tapen.

  De justerbare brystklemmer øger sensitiviteten i brystvorterne og tilfører en intens, men sød smerte til legen. Floggeren kan både bruges til lette strejf og pirrende slag og er ideel til begyndere, der vil eksperimentere med spanking.

  I æsken finder du også en engelsk A-Z Guide, der beskriver, hvordan du skal bruge produkterne, og hvilke forholdsregler du skal tage for at få en tryg, sikker og nydelsesfuld oplevelse.

  Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks er perfekt til dig, der gerne vil eksperimentere med kinky leg.

  Detaljer

  INDHOLD: Sinful Deluxe Satin Blindfold, Sinful Deluxe Satin Bindebånd, Sinful Bondage Tape, Sinful Brystklemmer og Sinful Mini Flogger.
  A-Z GUIDE: Engelsk.

  BLINDFOLD:
  - Materiale: Polyester.
  - Størrelse: One size.

  BINDEBÅND:
  - Materiale: Polyester.
  - Størrelse: One size.

  BONDAGE TAPE:
  - Materiale: PVC.
  - Ftalatfri: Ja.
  - Længde: 20 m.
  - Bredde: 2,5 cm.

  BRYSTKLEMMER
  - Materiale: Silikone og metal.
  - Ftalatfri: Ja.
  - Antal: 2 stk.
  - Længde: 6 cm.
  - Vægt: 8 g. pr. stk.

  MINI FLOGGER:
  - Materiale: PU.
  - Total længde: 31 cm.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Sjov lille gave Købte denne pakke som en ekstra lille adventsgave til min mand og det faldt absolut i god jord.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  en blid start Det var endelig min mand, som var mest opsat på at prøve det her bondage. Men da han så kom hjem med den her, fandt jeg ud af at det slet ikke er så farligt som jeg troede. Jeg nyder det i fulde drag og det har helt sikkert tændt min lyst til at prøve nye ting samme med manden min. Tak for det ;-*
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Helt igennem fantastisk. Super lækker boks med masser af leg. Rigtig god til par som os der godt vil snuse lidt til denne verden. Vi har haft en fest sammen ved at prøve de her ting. Så kan varmt anbefale denne boks.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Glimrende udgangspunkt Min hustru og jeg har investeret i denne boks, da vi ønskede os en blid introduktion til bindelege med videre. Overordnet set er vi fint tilfredse med vores køb, men lad os gå gennem æskens indhold:

  Brystklemmer: Fine klemmer med smukt vedhæng, som pryder min hustru. En for os helt ny type stimulation, men trykket fra klemmen er let at justere, hvorfor vi som nybegyndere kan lege med uden de store problemer.
  Blindfold: Blødt og sensuelt materiale, som dog har en tendens til at glide på huden. Meget pirrende var det for os begge at benytte og bestemt noget, vi vil fortsætte med.
  Pisk: Hårdt slår den ikke, men størrelsen og gørrelsen passer perfekt til vores behov og niveau. Jeg kunne ønske mig en større senere.
  Bindebånd: Også her er stoffet blødt og sensuelt, men glider dog ikke, da det kan bindes i en løkke - praktisk og velfungerende.
  Tape: Tapen var ikke noget for min hustru, men jeg selv satte pris på den. En meget anderledes fornemmelse end med bindebåndet, men det kræver lidt mere øvelse.

  Medfølgende manual er også fin at have ved hånden, når man som os, er nysgerrige på disse lege. Slutteligt et godt og trygt køb for os.
  5 4 1

  Du anmelder: Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.