Sinful Vibrerende Anal Plug Small

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Sinful Vibrerende Anal Plug Small 1
 • Sinful Vibrerende Anal Plug Small 2
 • Sinful Vibrerende Anal Plug Small 3
 • Sinful Vibrerende Anal Plug Small 4
 • Sinful Vibrerende Anal Plug Small 6
 • Sinful Vibrerende Anal Plug Small 10

Sinful Vibrerende Anal Plug Small

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

129,00 kr

Kort info

Kort info

Sinful Vibrerende Anal Plug Small er ideel til dig, der gerne vil eksperimentere med analsex for første gang.

Det kegleformede design gør pluggen nem og behagelig at føre ind. Vibratoren vibrerer med én effektiv hastighed.

Foden fungerer som stopper, så pluggen altid bliver hvor den skal være.

Batterier medfølger ikke.

Godt at vide

Beskrivelse

Sinful Vibrerende Anal Plug Small er ideel til dig, der gerne vil eksperimentere med anal stimulation og som ønsker dybe, pirrende vibrationer. 

På grund af pluggens størrelse, er den velegnet, hvis du gerne vil prøve analsex for første gang, samt hvis du foretrækker anal stimulation, der ikke er for stor. 

Sinful Vibrerende Anal Plug Small kan både nydes alene og sammen med en partner. Den kan f.eks bruges som opvarmning inden analsex eller til at opnå ekstra stimulation under vaginal sex.

Pluggen har et glat, kegleformet design, der gør den nem at føre ind, og fordi den er fremstillet i silikone, er den meget behagelig at bruge. 

Sinful Vibrerende Anal Plug Small har en vibrator med ét effektivt vibrationsniveau. Du tænder og slukker for vibratoren ved et enkelt tryk på knappen i bunden. 

Vi anbefaler, at du altid bruger rigeligt med vandbaseret anal glidecreme sammen med Sinful Vibrerende Anal Plug Small, da kroppen ikke producerer naturlige glidemidler bagtil. Efter brug rengøres pluggen med varmt vand og evt. en sexlegetøjsrens. 

Sinful Vibrerende Anal Plug Small bruger 1 x AAA-batteri (medfølger ikke).

Detaljer

MATERIALE: Silikone og ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja
LÆNGDE: 12 cm, hvoraf 10 cm kan indføres. 
DIAMETER: 2,9 cm.
BATTERIER: 1 x AAA-batteri (medfølger ikke).
VIBRATIONER: 1 vibrationsniveau.
GLIDECREME: Vandbaseret.
MANUAL: Engelsk.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Ubrugeligt når man er alene Formen på dette plug gør at man skal være to om at få det her plug til at blive hvor det skal være. Der er intet at gribe fat om og længen gør det svært at få hele vejen op når man har en partner der ikke er med på analleg. Mega skuffende!
5 1 1
Generel Vurdering
Vildt vibrator Vi købte dette produkt for at spice forspillet lidt op, i forhold til en almindelig butt plug.
Materialet er dejlig glat og let fleksibelt, og størrelse er helt perfekt som en begynder plug.
Og vibrationerne er vilde og kraftige, både for min kone, men også for mig når jeg er oppe i hende imens hun har plugen i og den er tændt.
5 4 1
Generel Vurdering
Perfekt til begyndere Denne analplug i lækker kvalitet er super nem at benytte til nybegyndere indenfor analsex. Den er både nyttig at bruge med og uden vibration; derudover får begge parter fordel af denne analplug, hvis den benyttes under vaginalsex. Jeg vil helt klart anbefale dette produkt til andre, der er nysgerrig på analsex :)
5 5 1
Generel Vurdering
God Debut-plug Dette er nyt område for mig så at slappe af kan være svært. Derfor er denne perfekt til at udforske analleg. Den har en perfekt størrelse for mig, som begynder :)
5 5 1
Generel Vurdering
God starter Jeg købte denne som en overaskelse til min nye kæreste. Vi har kun snakket kort om at udforske det anale, men dette produkt fik os til at forelske os i det. Den er lille og langt fra skræmmende, og er derfor god dem som gerne vil prøve!
5 4 1
Generel Vurdering
Lækker leg Min mand og jeg har prøvet analleg for første gang med denne. Den har en rigtig god størrelse, og materialet er lækkert blødt. Da jeg fik orgasme (hurtigt!) og det hele trak sig sammen, oplevede vi dog at den faldt ud.
5 5 1
Generel Vurdering
Fantastisk! Kastede mig for første gang ud i analleg med denne plug og kan kun sige en ting: jeg ELSKER den.
Den har en perfekt størrelse for mig, og den er ideel at bruge samtidig med en dildo eller vibrator. Den kan klart anbefales til aleneleg og er sikker på at den også er god med en partner. Dens vibrationer er gode uden at larme og den er super nem at rengøre. Materialet er dejlig blødt og lækkert, og med lidt glidecreme på er der dømt himmelsk stimulation!
5 5 1
Generel Vurdering
Prøv den Buttplug i god kvalitet. Er som nybegynder meget overrasket over effekten. Fedt for både min partner og jeg.
Kan klart anbefales!
5 5 1
Generel Vurdering
Ok Den er fint til nybegyndere, dog bliver den hurtigt for lille.
Super lækkert materiale. Gode vibrationer
5 4 1
Generel Vurdering
Super lækkert legetøj Rigtig dejligt materiale. Nem at rengøre og har en god størrelse til nybegynderen. Kan varmt anbefales.
5 5 1
Generel Vurdering
God og nem at bruge Denne "lille" vibrerende anal plug, er yderst nem at anvende, dog helst med glide creme! Der er en styrke som giver en dejlig følelse.
5 4 1
Generel Vurdering
Perfekt begynder! Denne "Anal Plug" er simpelthen perfekt til nybegynderen! Hverken for stor eller lille, efter noget tid får man nok lyst til at opgradere til en større :)
5 5 1
Generel Vurdering
God til begynderen Størrelsen er god til begynderen, eller dem der ikke har behov for så meget fylde.
Selve plug´en har en rigtig lækker overflade. og er nem at gøre ren når man tager vibratoren ud.

vibratoren kunne godt være lidt nemmere og justere, da den hurtigt glider, hvis når man bruger creme.
5 4 1
Generel Vurdering
Et fint sted at starte Er man ny til analsex, er denne lille sag fin til lidt afveksling fra en "almindelig buttplug". Da jeg tændte den første gang (mens jeg bare holdte den i hånden) var jeg overrasket over hvor kraftige vibrationer den kunne lave - men det viste sig egentlig at være meget passende når den sidder i!

Et stort minus skal dog nævnes: den sidder ikke så godt fast, som en almindelig buttplug når man bruger den, og kan falde ud hvis man ikke holder den på plads. Efter noget tid får man også lyst til at prøve noget større, og med kraftigere vibrationer - men som min første analvibrator er den rigtig fin og bestemt prisen værd!

Er man mere erfaren indenfor analsex bør man nok gå efter en der er større, uanset om man har prøvet analvibratorer eller ej.
5 4 1
Generel Vurdering
Godt, men småt Et godt buttplug, dog kan det anbefales at købes større, da man hurtigt vender sig til den lille størrelse.
5 4 1
Generel Vurdering
Den anale nydelse Jeg kan kun anbefale den plug for begyndere , der gerne vil lære det anale G -punkt at kende.
Det er en god start på gode anale oplevelser, hvor man lærer den anale orgasme at kende.
Det øger chancen for en god oplevelse med sin partner.
Når man er mere trænet kan en plug med en kraftigere vibratorfunktion formentlig øge og forlænge nydelsen.
5 5 1
Lydsvag
Materiale og kvalitet
Vibrationsstyrke
Generel Vurdering
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Lækker anal plug Det er en fin størrelse til nybegynder, materialet er lækkert og det er nemt at rengøre.
Den er dejlig lydsvag, men jeg kunne godt bruge nogle kraftigere vibrationer fra den, den kan være lidt svær at justere i hastighed.
Jeg vil klart anbefale den til nybegyndere
5 4 1
Lydsvag
Materiale og kvalitet
Vibrationsstyrke
Generel Vurdering
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Den oversete funktion Ja, dette anal plug lever op til forventninger, for det er hvad man har betalt for. Det er et super lækkert materiale, som selve pluget er lavet ud af. men den lille vibrator kunne godt være kraftigere og nemmere at justere på. pluget er super nemt at rengøre med lidt varmt vand og håndsæbe.

Der er en stor fordel ved af vibratoren kan tages ud, det gør nemmelig at selve plugs fod/stopper ændre sig til en sugekop. man tager simpelhen sine fingre og trykker på den del, af pluget som er mest cylinder formet. Det er den del der kommer lige inden fod. man trykker ind på den del, og holder den ind mod en god flade, det kunne fx. klinker fra badeværelset eller oven på ens wc brat, derefter giver man slip og wola, så sidder den fas. når man først lige har prøvet det et par gange for man taget på det.
5 4 1

Du anmelder: Sinful Vibrerende Anal Plug Small

Hvordan vurderer du produktet? *