Soloflesh Realistisk Vagina Onaniprodukt
Soloflesh Realistisk Vagina Onaniprodukt
999,00 kr
Soloflesh

Soloflesh Realistisk Vagina Onaniprodukt

5.0 (2)
999,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Soloflesh er et revolutionerende onaniprodukt til mænd, der gerne vil ha’ en meget realistisk oplevelse. Faktisk er Soloflesh nok det produkt på markedet, der giver den mest realistiske følelse fordi den ligner en rigtig vagina samtidig med at den både giver et naturligt tryk omkring penis, reagerer på dine bevægelser og fordi den kan nemt kan nydes ved kropstemperatur.

Soloflesh fyldes med vand så den udvider sig og opnår samme størrelse som en naturlig vagina. Hvis du bruger kropstempereret vand, vil du opnå den mest realistiske følelse med Soloflesh, men du kan også vælge at fylde den med luft. Vi anbefaler, at du altid bruger rigeligt med vandbaseret glidecreme sammen med Soloflesh, så du opnår en glidende og lækker følelse.

Noget af det, der gør Soloflesh så realistisk er, at den reagerer på dine bevægelser, når du støder. Det gør den, fordi vandet indvendigt skvulper frem og tilbage, og resultatet er en meget livagtig følelse. Soloflesh kan både nydes håndfrit forfra og bagfra, ligesom du også kan vælge at bevæge den med hænderne, fremfor at støde i den. 

Fordi Soloflesh er lavet i et blødt og fleksibelt materiale, og fordi trykket kan øges eller mindskes ved at tilpasse vandmængden, vil dette realistiske vagina onaniprodukt være frækt og stimulerende for mænd i alle størrelser. Vandtrykket i Soloflesh gør også, at du opnår en naturlig følelse samt undgår de lyde, der ofte kommer med onaniprodukter, der bruger vakuum tryk. 

Sådan bruger du Soloflesh:
Tag den sorte hætte af Soloflesh og velcrobåndet af, og udvid derefter åbningen så den kan sættes fast på vandhanen. Hold den ene hånd under Soloflesh og fyld den derefter med vand til du har opnået det ønskede tryk. Tag godt fast om halsen på Soloflesh og stram til, inden du fjerner den fra vandhanen, så du undgår at vandet løber ud. Til sidst sætter du velcrobåndet tilbage omkring halsen og strammer til, hvorefter du slutter med at sætte den sorte hætte på. Soloflesh er nu klar til brug.

Soloflesh er kompakt og nem at opbevare, når den ikke er fyldt. Du tømmer og rengør nemt Soloflesh, når du er færdig med at bruge den. 

Detaljer

PASSER ALLE MÆND: Ja
MATERIALE: 100 % medicinsk silikone
LÆNGDE INVENDIG: Min. 18 cm.
VÆGT: 756 gr. (Uden vand)
PHTHALAT-FRI: Ja.
FYLDES MED: Vand eller luft
NEM AT RENGØRE: Ja
REALISTISK FØLELSE: Ja

VARENUMMER: 13624.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
dejlig elastisk sikikone

dejlig blød og lækker at røre ved ikke som de billige som man næsten kan skære sig på. den har mange detaljer inden for hullet i forskellige blødheder. så det mærkes som en rigtig kvinde, og så holder den også kæft. ;) lidt akavet lukkesystem til vandet, som gør at det er svært at få fyldt vand i og lukke begge endehuller tæt medden medfølgende velko bånd og gummi hætte, kunne godt havde været en video om hvordan man påfylder og lukker systemet nemmest uden at vandet løber ud imens man lukker.:) Læs mere

-
5 5 1
Soloflesh er noget helt specielt...

Fik min Soloflesh leveret i sidste uge, virkelig et godt og meget livagtigt produkt. Soloflesh giver en meget blød og varm følelse. Kan kun anbefale Soloflesh, det føles næsten som en ægte kvinde! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk