Sportsheets Bondage Wrap Tape
Sportsheets Bondage Wrap Tape
89,00 kr
Sportsheets Bondage Tape

Sportsheets Bondage Wrap Tape

3.7 (2)
89,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Med denne bondage wrap tape fra Sportsheets kan I hurtigt, nemt og fuldstændig smertefrit fastspænde hinanden. Tapen er ideel til jeres forførende bindelege og til at give jeres sexliv lidt kulør.

Tapen er selvklæbende og derfor meget nem at bruge. Den er latex-fri og klistrer ikke til jeres hår, hud eller tøj. I kan genbruge det igen og igen, og det er så holdbart, at I ikke kan rive det over.

Taperullen kan strække sig op til 6,85 meter, og der er derfor mange muligheder for forførende leg. Brug fx tapen til at fastspænde hænder eller fødder eller brug det som blindfold eller gag. 

Detaljer
LÆNGDE: Optil 685 cm.
LATEX-FRI: Ja.
BREDDE: 10 cm VARENUMMER: 11079.
Anmeldelser
3.7
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Ok frækt

Havde set en bondage film hvor de brugte det som gag, men synes ikke helt det virkede til det formål. Vi bruger det som blindfold og der er dette produkt virkelig godt. I forhold til latex tapen sveder man ikke under det også kan det sidde stramt hvis det er sådan man kan lide det. Et helt klart godt produkt, der skal prøves Læs mere

-
5 4 1
Effektivt

Dette produkt er meget lig bondage tapen i latex, men dette produkt er i forhold til latex tapen ikke helt lige så behagelig i brug, mest pga materialet. Latex tapen er simpelthen bare lidt mere "lækker" på en måde. Tag dog ikke fejl af dette produkts muligheder eller effektivitet, for der er tale om et produkt der ganske let kanforvandle en hyggestund til en lang og intensiv gang bondage. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk