Swede Silikone Glidecreme 60 ml

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Swede Silicone Supreme

Swede Silikone Glidecreme 60 ml

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Drøj 100 % ren silikone glidecreme.

  Koncentreret formel der aldrig tørrer ud eller klistrer.

  Giver fremragende smøring og efterlader huden silkeblød.

  Neutral duft og smag.

  Brugervenlig og hygiejnisk doseringsflaske.

  Kondom-sikker!

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Swede Silicone Supreme er en drøj og allergivenlig silikonebaseret glidecreme. Den gør huden glat og silkeblød og er perfekt til massage både uden på kroppen og intimt. Silicone Supreme er ideel til sex og elskov, da den bevarer glideevnen meget længe.

  Glidecremen er produceret af 100 % ren silikone og er meget koncentreret og drøj. Den tørrer ikke ud eller klistrer. Silicone Supreme er uparfumeret og neutral i smag og duft, og så er den kondom-sikker. Dispenseren giver nøjagtig dosering og sikrer en god hygiejne.

  Silikone glidecreme må ikke benyttes sammen med sexlegetøj, der indeholder eller er produceret af silikone. Brug i stedet en vandbaseret glidecreme i den forbindelse!

  Detaljer

  MATERIALE: 100 % koncentreret silikone.
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  ALLERGI-VENLIG: Ja.
  STØRRELSE: 120 ml.
  SMAG OG DUFT: Neutral.
  KONDOM-SIKKER: Ja.
  BRUGERMANUAL: Tysk, engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Glideevne
  God glideevne Denne silikone glidecreme er ret god, ja det er lige før jeg syntes den er for fedtet. Den er god at bruge ved træning af f.eks. dit G-Punkt.
  Hilsen Wanda
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Også til intimbarbering Jeg købte den på grund af et godt råd omkring forebyggelse af røde knopper i forbindelse med intimbarbering. Skal smøres på huden lige efter barbering og "lukker" derved af for bakterier. Jeg har brugte den i forbindelse med Shabena SafeShave, og er meget overrasket over at det virkede med det samme! Jeg har ikke haft "skægpest" og kun minimalt med irritation siden!
  Den har en meget olieagtig konsistens, som er nem at fordele og egentlig ikke mærkes på huden. Eneste minus er, at flasken hurtigt bliver ret fedtet. Om det rent faktisk er en god glidecreme har jeg endnu ikke haft chansen for at vurdere ;-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  Lækker glidecreme Det her er min absolut favorit glidecreme, jeg bruger den til alt: mine glasdildoer, når jeg har sex med min dejlige mand, efter jeg har barberet mig intimt (ja, fik tippet af en veninde der har brug det i flere år).

  Jeg har før prøvet andre glidecremer af silicone, men jeg er vild med den her fordi den er ret tynd i konsistensen, og så klistre det ikke spor.

  Har både en af dem til at stå på badeværelset og en i soveværelset.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Glideevne
  God glideevne, dog lidt tynd. Den glider godt, men synes den er meget tynd og at man skal bruge lidt mere en andre glidecremer.

  Glideevnen holder dog i et godt stykke tid og klistrer ikke.
  5 4 1

  Du anmelder: Swede Silikone Glidecreme 60 ml

  Hvordan vurderer du produktet? *