Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 18 cm

Klik på billederne for at forstørre dem

Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 18 cm

Forventes på lager igen den 01/02/2021 Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.

399,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Leder du efter en naturtro dildo i både størrelse og form, så er European Dildo i CyberSkin det helt rigtige for dig.

  18 cm lang og tilpas fyldig dildo med kugler.

  Fremstillet i det bløde og ultra realistiske CyberSkin materiale.

  Brug den til fræk solo hygge eller invitér din partner med i legen.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Leder du efter en naturtro dildo i både størrelse og form, så er European Dildo i CyberSkin fra Topcos Wildfire Real Man serie det helt rigtige for dig.

  European Dildo på 18 cm er den perfekte størrelse til dig, der er klar til lidt mere fylde, men som stadig ønsker at holde det så realistisk som muligt.

  Dildoen er fremstillet i det lækre CyberSkin materiale, der varmes op i forbindelse med kropskontakt og har elasticitet og blødhed som ægte hud.

  Den unikke Virtual Touch tekstur understreger den naturlige oplevelse med det vellignende penishoved, de bølgende årer pog de vellignende testikler.

  European Dildo er således den helt rette blanding. Blød, behagelig og fleksibel, men dog samtidig hård og fyldig nok til at tilfredsstille dig. Præcis som du drømmer om, at en rigtig mand skal kunne.

  Med sugekop som gør håndfri solo leg mulig, ligesom den kan sættes på jeres yndlings harness for fræk fælles nydelse.

  Detaljer

  MATERIALE: CyberSkin-TPR.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÆNGDE: 18 cm, ekskl. sugekop, hvoraf 14,5 cm kan føres ind.
  DIAMETER; 4 cm.
  VANDTÆT: Ja.
  HARNESSVENLIG: Ja.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Førstegangs dildoejer Dette er min første dildo. Jeg har haft et utal af vibratorer gennem årene, men en dildo - og så endda en realistisk én af slagsen - det havde jeg aldrig troet, jeg ville købe!

  Jeg er i delvist frivilligt cølibat, og klarer selv mit behov.. men jeg manglede noget. Jeg har længe luret på denne model - og på Wildfire Real Man - Perfect Pecker udgaven - men manglede modet. Det var lige et ekstra step, der skulle tages. Da jeg så Sinfuls statistik over de mest købte emner i shoppen, og så hvor denne lå placeret, så tænkte jeg at tiden var kommet. Den blev bestilt, og jeg kunne næsten ikke vente med at få den hjem.

  Den er smuk - helt vildt pæn, den har endda forskellige størrelser nosser - så den er ret realistisk at se på. Det tog lidt tid før jeg fandt tid og mod til at tage den i brug, for selv om den er lækker og blød, så er det bare ikke helt som en ægte pik. Don't get me wrong - den er fantastisk, et rent kunstværk - varm den op på din krop eller i badet, og luk øjnene.. den er forbandet tæt på at være ægte!

  Den er bedst med vandbaseret glidecreme i gode mængder, især når man tager den med i bad - og jeg ynder så at benytte min elskede Satisfyer samtidig på klitoris eller brystvorterne. Så er det himmelsk!

  Sugekoppen har jeg ikke helt fået til at fungere - men som håndholdt dildo er sugekopdelen perfekt at holde fast i, mens man nyder legen. Jeg kunne personligt godt finde på at købe en med større omkreds, mens længden passer perfekt til min smag. Den bliver min faste husven, og så bliver den ikke vred, hvis jeg supplerer med en lidt mere fyldig pik, når jeg trænger til rigtigt at blive fyldt ud. ;)

  Rengøring - som alt andet legetøj, men cyberskin skal lige have ekstra opmærksomhed. Vask, tør og drys! Den bliver "klistret" uden pudder, og på de engelske sider anbefales Topcos eget produkt, eller majsmel (Maizena). Jeg har googlet mig frem til at man kan bruge andre ting, hvis man er allergisk - arrowroot powder,kokosmel (den helt fine!), mandelmel.. husk at hvis du er nøddeallergiker gælder det også her, at det ikke skal bruges! ;) Drys efter vask og tørring - så beholder dildoen sine egenskaber længe! Den skal opbevares alene - den kan "smelte" sammen med andre produkter, og det gælder også emner som glidecremer der kan lække, mens den opbevares med dette. Det lyder som meget besvær - det er det ikke! ;)

  Så - køb den, nyd den og pas på den - du vil ikke fortryde! :)

  5 5 1

  Du anmelder: Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 18 cm

  Hvordan vurderer du produktet? *