Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo 20 cm
Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo 20 cm
499,00 kr
Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo 20 cm  1
Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo 20 cm  2

Topco Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker Dildo 20 cm

4.2 (4)
Forventes på lager igen den 30/08/2021 - Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.
499,00 kr
Oversigt
Kort info

Kort info

Findes den perfekte dildo?

Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker er i hvert fald et rigtigt godt bud hvis du kan lide at blive fyldt godt ud.

20 cm lang og dejlig bred naturtro dildo med kugler.

Fremstillet i det bløde og ultra realistiske Cyberskin materiale.

Beskrivelse

Findes den perfekte dildo? Wildfire Real Man CyberSkin Perfect Pecker er i hvert fald et rigtigt godt bud hvis du kan lide at blive fyldt godt ud.

Med sine 20 cm og en imponerende fylde på 6 cm i diameter er der tale om en dildo til dig, som er krævende, kvalitetsbevidst og gerne vil have det stort men stadig naturligt.

Fremstillet i det ultra realistiske CyberSkin materiale. CyberSkin varmes op i forbindelse med kropskontakt og har elasticitet og blødhed som ægte hud.

Den unikke Virtual Touch tekstur understreger den naturlige oplevelse med vellignende penishoved, bølgende årer og et par dejlige kugler.

Perfect Pecker er således den helt rette blanding. Blød, behagelig og fleksibel, men dog samtidig hård og fyldig nok til at tilfredsstille dig. Præcis som du drømmer om, at en rigtig mand skal være.

Med sugekop, som gør håndfri solo leg mulig, ligesom den kan sættes på harness for fræk fælles nydelse.

Detaljer

MATERIALE: CyberSkin-TPR.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÆNGDE: 20 cm, ekskl. sugekop, hvoraf 15 cm kan føres ind.
DIAMETER; 6 cm.
VANDTÆT: Ja.

Anmeldelser
4.1
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Det beste indtil NU

Jeg var lidt nervøs at vise den til min kone, den er jo ikke lille

-
5 5 1
Findes den perfekte dildo?

Det gør den nok og den ydre blødhed af Wildfire er da heller ikke til at tage fejl af. Den føles godt at røre ved. Desværre stopper de gode ting her. Næsten alt andet galt med denne dildo. 1. Størrelsen er mindre end annonceret da dildoen er oval. 2. Desværre mangler den fuldstændigt et markeret pikhoved, der kan være med til atstimulere. 3. Sugekop er ok, men den virker lidt blød i det. 4. Kernen er ikke hård nok. Det er lidt som at få en halvfed op i sig og den er ikke særligt stimulerende atride. 5. Den ser forholdsvis ægte ud, men ligner ikke 100% billedet. Jeg havde glædet mig til en opgradering i tykkelsen fra min Vixen Jhonny (4,5 Ø) og at blive fyldt heltud, men her blev jeg svært skuffet. Spar dine penge og køb en Vixen - den kan rides til fuld nydelse hver gang. Læs mere

-
5 2 1
Overraskende livstro

Den føles super ægte, min kone undres over at alle dildoer ikke laves sådan! Hun mener at det føles meget mere behageligt! Den er både god til hende og ham. Det bløde ydre som udvider sig igen og fylder ud inden i en giver en lækker følelse! Dog måtte den gerne have haft endnu mere tykkelse. Læs mere

-
5 5 1
MEGET realistisk dildo!

Jeg har aldrig set, rørt eller brugt en dildo, der er lige så realistisk som denne - og jeg har altså set min del af dildoer efterhånden :) Den er flot. Som i virkelig flot. Og stor. Som i virkelig stor. Bestemt ikke en nybegynder model, men er du erfaren, så er den en værdig kandidat. Jeg bliver totalt fyldt ud - ligesom jeg kan li' det.Sugekoppen er god og stærk og giver lidt flere muligheder. I mine øjne er det her e dildo, som er alle pengene værd. Læs mere

-
5 5 1
Fordele
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk