Toy Joy BDSM Starter Sæt

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Toy Joy BDSM Starter Sæt 1
 • Toy Joy BDSM Starter Sæt 2
 • Toy Joy BDSM Starter Sæt 3
 • Toy Joy BDSM Starter Sæt 4
 • Toy Joy BDSM Starter Sæt 5
 • Toy Joy BDSM Starter Sæt 6
 • Toy Joy BDSM Starter Sæt 7
 • Toy Joy BDSM Starter Sæt 8
 • Toy Joy BDSM Starter Sæt 9
 • Toy Joy BDSM Starter Sæt 10

Toy Joy BDSM Starter Sæt

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

208,00 kr

  Kort info

  Kort info

  BDSM Starter Sæt fra Toy Joy giver jer den idelle start, når I vil eksperimentere med frække SM og bondage lege.

  Sættet indeholder 1 halsbånd, 1 pisk, 1 gag ball, 2 manchetter, 1 blindfold, 1 bondage reb og 2 brystklemmer.

  Halsbåndet lukkes med hængelås eller karabinhage, der i øvrigt kan bruges til at spænde halsbåndet og manchetterne sammen.

  BDSM Starter sættetsdele kan bruges sammen eller nydes ét af gangen.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Vil du eksperimentere med SM og bondage? Så er Toy Joy BDSM Starter Sæt ideelt til dig. Det indeholder nemlig alt, hvad du har brug for til de frække og pirrende sexlege.

  Med Toy Joy BDSM Starter Sæt får du alt dette: 

  • To manchetter i 5,5 cm bred kunstlæder, der har en blød bagside. Manchetterne, der er justerbare fra 13,5 til 23 cm, kan bruges for sig selv eller spændes fast til halsbåndet. 
  • Et justerbart halsbånd, der passer til en omkreds på 36-44 cm. Halsbåndet leveres både med en hængelås og 118 cm lang rem med karabinhage, der kan bruges som hundesnor. 
  • En 45 cm lang, sort flogger pisk i kunstlæder, der kan bruges til bløde og pirrende smæk. Piskens slag kan mærkes, uden at de gør ondt. 
  • En sort gag ball med lufthuller, der er perfekt til dominans lege. Remmen er 1,9 cm bred og kan justeres fra 44 cm til 62 cm i omkreds. Selve gag ball’en, der er lavet i hård plast, er 4,2 cm. i diameter.
  • Et blødt, sort bondage reb i bomuld, der kan bruges til japansk bondage.
  • To brystklemmer i metal, der kan justeres alt efter hvor stort tryk man ønsker. Begge brystklemmer er pyntet med en lille lilla bjælde, der kan høres hver gang bæreren bevæger sig.
  • Et sort blindbold, der får berøringer til at føles mere intense, når synssansen sættes ud af spil og de andre sanser vækkes til live. Blindfoldet er lavet i kunstlæder, der har en blød bagside og fordi den har en elastisk strop, passer blindfoldet til en omkreds på 49 – 76 cm.

  Toy Joy BDSM Starter Sæt er særligt velegnet til jer, der skal prøve bondage og SM for første gang og som vil udforske hinanden intime lege. Vi anbefaler, at I altid aftaler et stop ord, inden I går i gang.

  Detaljer

  MATERIALE: Kunstlæder, metal, plast, bomuld og elastik.
  JUSTERBAR: Ja.
  MÅL, MANCHETTER: 13,5-23 cm. i omkreds og 5,5 cm i bredden.
  MÅL, HALSBÅND:  36-44 cm i omkreds og 5 cm i bredden.
  MÅL, BLINDFOLD: 49-76 cm i omkreds.
  MÅL, GAG BALL: 44-62 cm i omkreds og 4,2 cm i diameter.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Lækkert produkt der giver “det ekstra” til en kinky aften Produktet i sig selv er udført i en rigtig god kvalitet i forhold til prisen. Det er et godt sæt at begynde med, da det inkluderer mange af de produkter man ville starte ud med.
  Var dog uheldigt at der var en lille skade på et af produkterne, men Sinful reagerede hurtigt på mim henvendelse og fik straks sendt et opgraderet version af det produkt der var beskadiget.

  Handler bestemt her igen, næste gang der skal spices op igen
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Ikke fan Jeg er desværre ikke bygget så stor, og minder på mange måder om en 12 årig i højde. Dette sæt er mere eller mindre ubrugeligt for mig. Halsbånd er meget stort og bredt, blindfold fylder hele hovedet og gagball også for stor. Vi laver ofte sjov herhjemme med at ting ikke fåes i børnestørrelser, men kæresten synes dog den sjoveste var da jeg brokkede mig over man ikke kunne få sexlegetøj i børnestørrelser!
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Pirrende Pisken er sjov nok et par gange men vi har valgt at investere i en i bedre kvilitet. Ellers rigtigt fint sæt, hvor man for meget leg for pengene.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Min starter kit. En god starter kit med mange sjove ting som kan bruges til at udleve en masse Kinky fantasier. Rigtig god kvalitet til prisen og mod materiale.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Godt startersæt Alt i alt en god helhedsoplevelse - dog var vi lidt uforstående overfor rosenbladende.
  Det giver muligheden for at prøve forskellige ting af lege med det og ikke mindst teste hvad der virker, hvilket er et stort plus.
  Eneste minus er egentlig bjælderne på klemmerne og kvaliteten af rebet, men eller er vi godt tilfredse.
  Det kan kun anbefales!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Rigtig fint sæt Rigtig fint sæt, god kvalitet til prisen. Dog kunne vi godt undvære bjælderne på brystklemmerne, men de er heldigvis lige til at klippe af med en lille tang. Blindfold'et er lidt stift i det, men det er forventeligt prisen taget i betragtning. Alt i alt et god allround sæt.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Udlev din fantasi Selvom vi var lidt skeptiske i starten var det altså en godt køb. Når først man er bundet fast og ikke kan se noget, er det et helt nyt univers! Virkelig pirrende og spændende!
  5 4 1

  Du anmelder: Toy Joy BDSM Starter Sæt

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: