Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo

Klik på billederne for at forstørre dem

Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo

Forventes på lager igen den 07/09/2020 Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.

229,00 kr

Oversigt

Kort info

Vac-U-Lock Double Penetrator er en lækker dobbelt dildo, der gør det muligt at nyde anal og vaginal stimulation på samme tid.

Begge dildoer har en realistisk udformning med en året overflade og et tydeligt hoved for ekstra stimulation.

Double Penetrator kan både bruges sammen med Doc Johnsons Vac-U-Lock harness system og for sig selv.

Godt at vide

Beskrivelse

Vac-U-Lock Double Penetrator er en lækker dobbelt dildo fra Doc Johnson, der kan give stor nydelse både vaginalt og analt på samme tid. Begge dildoer i denne Double Penetrator har en realistisk udformning for ekstra stimulation, og så er de lavet i et lækkert materiale, der føles meget naturtro.

Den brede dildo kan føres 12,5 cm op og har en diameter på 4 cm. Den smalle dildo kan føres 13 cm op og er 2,7 cm i diameter.Double Penetrator kan både bruges sammen med Doc Johnsons Vac-U-Lock harness system og for sig selv. 

Vi anbefaler at I bruger Double Penetrator sammen med en god, vandbaseret glidecreme som f.eks. Aquaglide Anal, da denne glidecreme er særdeles velegnet til både vaginalt og analt brug. 

Husk at rengøre jeres sexlegetøj grundigt efter brug, så I sikrer en god hygiejne. Rengør Double Penetrator med varmt vand  og anvend evt. en Sexlegetøj Rengøring for et endnu bedre resultat.

Detaljer

MATERIALE: PVC
PHTHALAT-FRI: Ja
VANDTÆT: Ja
MÅL: Den brede dildo: 12,5 cm x 4 cm. Den smalle dildo: 13 cm x 2,7 cm.
PASSER TIL: Doc Johnsons Vac-U-Lock harness system (medfølger ikke)

Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Brugervenlighed
Orgasme garanti
Hold da op,, Jeg nyder virkelig at blive fyldt ud i begge huller på samme tid, men har haft svært ved at styre to dildoer på samme tid. Dette er min første "dobbelt-dildo", og min eneste anger er, at jeg ikke har købt den for lang til siden. Den er nem at styre med en hånd eller man kan sætte sige på den og være kreativ - så er hænderne frie til anden leg.
Jeg vil ikke anbefale denne her til nybegyndere inden for dp, men kender man sin krop godt, så er der til mange timers lækker nydelse. Jeg har brugt an anal glidecreme på begge dildoer med rigtig god effekt.
5 4 1

Du anmelder: Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo

Hvordan vurderer du produktet? *