Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibrator
Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibrator
479,00 kr
Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibrator
Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibrator
Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibrator
Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibrator
Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibrator

Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibrator

4.2 (2)
479,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Vibe Therapy Serenity er en pæn dildo og klitoris vibrator, der stimulerer både indvendigt og udvendigt. Serenity er fremstillet i blød medicinsk silikone, hvilket gør den lækker at benytte.

Serenity Vibe Therapy Vibrator er rigtig nem at betjene via sine 3 knapper. Den ene knap er til tænd/sluk, den anden knap styrer de 7 forskellige vibrationer, som er i kaninen, og den sidste knap styrer, hvor kraftig spidsen af selve dildo delen skal bevæge sig.

Serenity er ideel til kvinder, der godt kan lide fylde.

Brug en drøj glidecreme sammen med din Vibe Therapy Vibrator, så opnår du en endnu større nydelse. Vibe Therapy anbefaler, der benyttes vandbaseret glidecreme på deres produkter fremstillet af silikone.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÆNGDE: 26 cm.
DIAMETER: 4 cm.
VANDTÆT: Stænktæt.
BATTERITYPE: 2 x AA (medfølger ikke).
VIBRATIONSNIVEAU: 7 forskellige.
LYDNIVEAU: Lydsvag.
INTERFACE: 3 knapper.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 10326.
Anmeldelser
4.2
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Super vibrator i god kvalitet

Jeg købte Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibrator, og jeg må indrømme at jeg er solgt! Det er min anden rabbit vibrator, og jeg købte denne i håb om at kvaliteten var bedre end min første. Det må jeg sige at den lever op til. Materialet er blødt og lækkert, og meget nemt at rengøre. Derudover synes jeg designet på vibratoren er rigtig flotog stilet, den er hverken for kinky eller kedeligt. Den er super nem at bruge, der er kun 3 knapper. En der tænder vibratoren, hvilket jeg er glad for, man kan nemlig ikkeskrue op for vibrationerne hvis den knap ikke er tændt. Det mindsker risikoen for at den går i gang af sig selv i skuffen eller tasken ;) Derudover er der en knap til atskifte mellem kaninørernes 7 vibrationsmønstre, og en knap til at skifte mellem de 3 rotationer i selve indførselsdelen. Vibratoren er god stor og giver god fylde, hvilketføles rigtig dejligt med godt med glidecreme. Ørene er meget fleksible så man kan tilpasse dem selv så de rammer klitoris. Den er vandtæt, hvilket jeg synes er et kæmpeplus, både i forhold til rengøring af den, men også så man kan have den med ind under bruseren. Dog vil jeg sige at vibratoren larmer lidt, men ikke noget jeg tænkermeget over når den er under dynen. Man kan høre lidt hvordan rotationsdelen arbejder. Det er ikke noget der ødelægger stemningen når først man er i gang! Jeg har endnuikke oplevet ikke at opnå en orgasme med den, så alt i alt er jeg rigtig glad for mit køb, og kan varmt anbefale den til andre. Et super godt køb for pengene :) Læs mere

-
5 4 1
God begynder vibrator

Købte denne vibrator i gave til min kæreste (læs: mig ;)) Det er en rigtig god begynder vibrator. Selve "kaninørene" som stimulerer klitoris, er rigtig dejlig blød, og super god til dit klit! Den var knapt på lydsvag som jeg havde forventet, men når musikken spiller, så lægger man ikke mærke til det ;) Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk