Wand Essentials 3teez Tilbehør

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Wand Essentials 3teez Tilbehør billede af emballagen 1
 • Wand Essentials 3teez Tilbehør produktbillede 2
 • Wand Essentials 3teez Tilbehør billede af emballagen 3
 • Wand Essentials 3teez Tilbehør håndbillede 50
 • Wand Essentials 3teez Tilbehør billede af emballagen 90

Wand Essentials 3teez Tilbehør

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

149,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Stimulerende sexletøjs tilbehør til din Wand Essentials vibrator.

  Oplev effektiv stimulation og vibration på G-punktet, på klitoris og analt.

  Passer sammen med alle Wand Essentials vibratorer, Bodywand Original, Fairy Original, Passion Pointer, 2 Speed Wand og Smart Wand Large.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Lækker tilbehør til din Magic Wand Essentials vibrator.

  Oplev den pirrende stimulation på klitoris, mod G-punktet og analt. Den største del af 3teez stimulerer G-punktet med sin krumme form, mens de små knopper foran kilder på klitoris. Den lille tynde del kan benyttes til anal stimulation, den er fleksibel og kan også blot ligges, så den vibrerer udvendigt analt.

  Sådan gør du:
  3teez placeres på din Wands vibratorhoved. Når den er påsat, kan du herefter tænde din Wand vibrator og justere hvor kraftige vibrationer, du ønsker fra vibratoren. Vibrationerne spreder sig ud i 3teez og giver en effektiv stimulation.

  Hvis du vil opnå den bedste oplevelse, skal du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med produktet.

  Du rengører dit sexlegetøj bedst med sexlegetøjsrens.

  Passer til Passion Pointer, 2 Speed Wand, Fairy Original Massage Wand, Bodywand Orignal, Smartwand Large og alle Wand Essentials vibratorer.

  Detaljer

  MATERIALE: TPR.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  LÆNGDE: 10,5 cm.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Orgasme garanti
  Spændende tilbehør men klitoris snydes Produktet siger jo næsten sig selv: Det sættes på en Magic Wand og de tre 'dupper' skal stimulere henholdsvis klitoris (den lille børsteformede nederst på foto), kvindens g-punkt og skede iøvrigt (den krumme del) samt en rillet streng af 'kugler' som kan stimulere indenfor analt eller blive udenpå og kæle for huden.

  Personligt er det min oplevelse, at kvinder ikke føler at 3teez overhovedet rammer klitoris med børstehovedet. Det er simpelthen ikke anatomisk korrekt i længde og position. Det er meget skuffende at man designmæssigt har så lidt kendskab til verdens kvindekroppe.

  G-punkts-delen har heller ikke givet de store resultater. Det skyldes nok at den del er for elastisk og ikke 'forbliver' på g-punktet og stimulerer konsekvent.

  Derimod har den lange kugleformede ting vist sit værd både analt, men sandelig også som en vibratorspids på klitoris og andre steder.

  Produktet har lidt nemt ved at blive beskadiget, hvis det ligger sammen med andre silikone/latex/plastic produkter, så undlad det. Materialet går ligesom i en slags opløsning, hvis det kommer i kontakt med andre produkter.
  5 3 1

  Du anmelder: Wand Essentials 3teez Tilbehør

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: