Wand Essentials Hummingbird Onani Sleeve til Magic Wand

Klik på billederne for at forstørre dem

Wand Essentials Hummingbird Onani Sleeve til Magic Wand

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

169,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Wand Essentials Hummingbird er et fleksibelt onani sleeve, der tryller din Magic Wand Vibrator om til et kraftfuldt onani sleeve.

  Sleevet har to forskellige indgange med hver sin pirrende struktur for endnu større nydelse.

  Passer til store Magic Wands som f.eks. Sinful Magic Wand, Fairy Original Massage Wand samt alle Wands fra Wand Essentials.

  Bemærk: Magic Wand sælges separat.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Wand Essentials Hummingbird er et fleksibelt onani sleeve, der sættes ovenpå en Magic Wand vibrator. Sleevet er ideelt til dig, som allerede har en Magic Wand og som gerne vil kunne nyde de kraftige vibrationer på en ny og pirrende måde. 

  Med Wand Essentials Hummingbird får du to forskellige indgange, der stimulerer dig på hver sin måde. Den ene indgang har små, bløde dutter på indersiden, mens den anden har riller. Den rillede indgang mest snæver og vil derfor slutte mere tæt omkring din penis. 

  Obs! Wand Essentials Hummingbird passer til store Magic Wands, som f.eks. Sinful Magic Wand, Fairy Original Massage Wand og alle Wands fra Wand Essentials. Vibratoren sælges separat.

  Sådan bruger du Wand Essentials Hummingbird:
  Sæt sleevets bund ned over vibratorhovedet på din Magic Wand og påfør derefter vandbaseret glidecreme i den del af sleevet, du trænger ind i. Glidecremen vil gøre oplevelsen med Wand Essentials Hummingbird mere levende og lækker.

  Efter brug kan du nemt rengøre sleevet med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring. 

  Detaljer

  MATERIALE: TRP.
  FTALATFRI: Ja.
  HØJDE, TOTAL: 9 cm, hvoraf 4,5 cm sidder omkring vibratoren.
  LÆNGDE, SLEEVE: 9 cm.
  DIAMETER, STOR ÅBNING: 3,5-6 cm
  DIAMETER, SNÆVER ÅBNING: 1,6-5 cm.
  PASSER TIL: Magic Wands med et vibratorhoved på ca. 6 cm.
  GLIDECREME: Vandbaseret
  Manual: Engelsk

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Orgasme garanti
  Dejlig Dejlig Man skal være opmærksom på ens egne mål, og produktets beskrevne størrelse. Det var nemlig lidt løsere end forventet men udover det er det super fint.
  Kan stærkt anbefale at der bruges glidecreme e.lign. før man bruger det.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Orgasme garanti
  Overraskende god for pengene Wand Essentials Hummingbird kan forplante vibrationerne fra en magic wand effektivt til dit stive skaft. Desuden kan den glides op og ned med ganske små bevægelser af wanden, og rillerne på indersiden af den ene ende vil i så tilfælde klamre sig om hovedet. De tre ting er essensen af den oplevelse dette produkt kan give dig. Kontinuerlig, intens velvære med et minimum af arbejde.

  Materialet føles som en blød og ret fleksibel og elastisk form for gummi, med en lidt stiv overflade. Specielt de små dupper der sidder på indersiden i bunden af røret virker hårde. Produktet ser ud til at være støbt i to dele og limet sammen. Det overordnede indtryk er af middelmådig kvalitet og produktion, hvilket harmonerer udemærket med prisen.

  Den største nydelse opnåes med fuld erektion så man tager fordel af materialets elasticitet, da dette får vibrationerne til at nå helt ind i skaftets kerne. Ulempen er at produktet kræver en vis tykkelse af brugeren. Mænd under ca 11cm i omkreds vil muligvis skulle bruge den rillede ende som indgang, og have mindre kontaktflade med legetøjet som resultat, eller holde om røret, hvilket reducerer vibrationerne.

  Rillerne er en smule besværlige at rengøre, resten er intet problem. Dog irriterende at skulle gøre to stykker legetøj rent hvis man får glidecreme osv. på wanden.

  Jeg vil kraftigt anbefale dette produkt hvis du kan præstere fuld erektion, er tyk nok om skaftet, og allerede har en wand liggende.
  5 5 1

  Du anmelder: Wand Essentials Hummingbird Onani Sleeve til Magic Wand

  Hvordan vurderer du produktet? *