Wand Essentials Opladelig 7 Speed Magic Wand

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Wand Essentials Opladelig 7 Speed Magic Wand 1
 • Wand Essentials Opladelig 7 Speed Magic Wand 10

Wand Essentials Opladelig 7 Speed Magic Wand

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Yderst kraftig Magic Wand vibrator.

  7 kraftige vibrationsniveauer.

  Opladelig og lednings-fri (godkendt EU stik).

  Længde: 33 cm. Diameter: 6,2 cm.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Wand Essentials 7 speed er en genopladelig og ledningsfri Magic Wand vibrator med 7 meget kraftige vibrations hastigheder.

  Selve vibratorhovedet er lækkert blødt og giver en yderst behagelig og målrettet stimulation. Wand Essentials 7 speed har et slank og sexet design, der samtidigt er super praktisk.

  Du kan nyder de kraftfulde vibrationer over alt på kroppen, og vibratoren er perfekt til både intim massage eller dyb kropsmassage.

  Med hele 7 forskellige vibrations speed har du har rig mulighed for at finde den vibration, der passer dig bedst.

  Du kan også finde tilbehør til din Wand Essentials vibrator her i Sinful.dk shoppen. Med Wand Essentials Attachments tilbehør har du mulighed for at opleve endnu flere orgasmer med dit yndlings sexlegetøj.

  Opladeren medfølger naturligvis! Elektronikken i alle Wand Essentials vibratorer er naturligvis godkendte til det danske marked.

  Obs! Vibratoren har en låsefunktion i bunden, så du trygt kan tage den med i tasken uden at risikere, at den tænder af sig selv. 

  Detaljer

  MATERIALE: Kvalitetsplast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÆNGDE: 33 cm.
  DIAMETER: 6,2 cm.
  VANDTÆT: Nej.
  BATTERITYPE: Lithium.
  VIBRATIONSNIVEAU: 7 speed.
  VIBRATIONS HASTIGHED: 3000 RPM - 7000 RPM.
  LYDNIVEAU: Over middel.
  INTERFACE: 1 knap.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Super lækkert supplement til sexlivet Den er et superlækkert supplement til at spæde sexlivet op med, da den er anderledes end dildoer og andre vibratorer. Den larmer en del,men har rigtig kraftige vibrationer som kan bruges på både ham og hende, så hvilket er sjovt og dejligt. Den er nem at betjene og lader forholdsvis hurtigt. Den mangler dog en indikator for hvornår den er færdigladet samt er lidt skrøbelig i stikket, men det er rigtig skønt at den er ledningsfri. Den har et lækkert eksklusivt design og er rar at holde ved og så er der orgasmegaranti i den forstand at den skal anvendes sammen med noget andet legetøj. Alt i alt er rigtig fint produkt som er pengene værd :)
  5 4 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Skønt køb Vi har i flere år haft en wand med ledning (originale Hitachi), og den har været skøn - men også lidt upraktisk, når man gerne ville være lidt mere mobil. Nu har vi købt Wand Essentials, og det er fantastisk, at vi ikke længere skal være afhængig af en stikkontakt :-)

  Selve wanden er lækker i kvaliteten, nem at betjene og der er nærmest garanteret orgasme for såvel ham som hende - men det bedste ved den er altså mobiliteten.

  Kan klart anbefale at anskaffe en Wand Essentials - og god fornøjelse ;-)
  5 4 1

  Du anmelder: Wand Essentials Opladelig 7 Speed Magic Wand

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.