Wand Essentials Opladelig 7 Speed Magic Wand
Wand Essentials Opladelig 7 Speed Magic Wand
599,00 kr
Wand Essentials Opladelig 7 Speed Magic Wand  1
Wand Essentials Opladelig 7 Speed Magic Wand  10

Wand Essentials Opladelig 7 Speed Magic Wand

4.1 (2)
599,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Wand Essentials 7 speed er en genopladelig og ledningsfri Magic Wand vibrator med 7 meget kraftige vibrations hastigheder.

Selve vibratorhovedet er lækkert blødt og giver en yderst behagelig og målrettet stimulation. Wand Essentials 7 speed har et slank og sexet design, der samtidigt er super praktisk.

Du kan nyder de kraftfulde vibrationer over alt på kroppen, og vibratoren er perfekt til både intim massage eller dyb kropsmassage.

Med hele 7 forskellige vibrations speed har du har rig mulighed for at finde den vibration, der passer dig bedst.

Du kan også finde tilbehør til din Wand Essentials vibrator her i Sinful.dk shoppen. Med Wand Essentials Attachments tilbehør har du mulighed for at opleve endnu flere orgasmer med dit yndlings sexlegetøj.

Opladeren medfølger naturligvis! Elektronikken i alle Wand Essentials vibratorer er naturligvis godkendte til det danske marked.

Obs! Vibratoren har en låsefunktion i bunden, så du trygt kan tage den med i tasken uden at risikere, at den tænder af sig selv. 

Detaljer

MATERIALE: Kvalitetsplast.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÆNGDE: 33 cm.
DIAMETER: 6,2 cm.
VANDTÆT: Nej.
BATTERITYPE: Lithium.
VIBRATIONSNIVEAU: 7 speed.
VIBRATIONS HASTIGHED: 3000 RPM - 7000 RPM.
LYDNIVEAU: Over middel.
INTERFACE: 1 knap.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 11807.
Anmeldelser
4.1
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Super lækkert supplement til sexlivet

Den er et superlækkert supplement til at spæde sexlivet op med, da den er anderledes end dildoer og andre vibratorer. Den larmer en del,men har rigtig kraftige vibrationer som kan bruges på både ham og hende, så hvilket er sjovt og dejligt. Den er nem at betjene og lader forholdsvis hurtigt. Den mangler dog en indikator for hvornår den erfærdigladet samt er lidt skrøbelig i stikket, men det er rigtig skønt at den er ledningsfri. Den har et lækkert eksklusivt design og er rar at holde ved og så er derorgasmegaranti i den forstand at den skal anvendes sammen med noget andet legetøj. Alt i alt er rigtig fint produkt som er pengene værd :) Læs mere

-
5 4 1
Skønt køb

Vi har i flere år haft en wand med ledning (originale Hitachi), og den har været skøn - men også lidt upraktisk, når man gerne ville være lidt mere mobil. Nu har vi købt Wand Essentials, og det er fantastisk, at vi ikke længere skal være afhængig af en stikkontakt :-) Selve wanden er lækker i kvaliteten, nem at betjene og der ernærmest garanteret orgasme for såvel ham som hende - men det bedste ved den er altså mobiliteten. Kan klart anbefale at anskaffe en Wand Essentials - og god fornøjelse ;-) Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk