Wand Essentials Prostata Stimulator til Magic Wand
Wand Essentials Prostata Stimulator til Magic Wand
179,00 kr
3 for 500,-
Wand Essentials Prostata Stimulator til Magic Wand  1
Wand Essentials Prostata Stimulator til Magic Wand  2
Wand Essentials Prostata Stimulator til Magic Wand  10

Wand Essentials Prostata Stimulator til Magic Wand

3.3 (3)
Forventes på lager igen den 19/10/2022 - Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.
3 for 500,-
179,00 kr
Oversigt
Kort info

Kort info

Tryl din Magic Wand om til en en lækker og kraftig prostata stimulator med dette tilbehør fra Wand Essentials.

Stimulerer både prostata og mellemkødet for ekstra nydelse.

Giver dig en målrettede stimulation, der er nødvendig for at opnå dybe prostata orgasmer.

Passer til bl.a. Sinful Magic Wand, Bodywand Original,Fairy Original og alle Wand Essentials vibratorer. Magic Wand sælges separat.

Beskrivelse

Få endnu større nydelse ud af din Magic Wand vibrator: Prøv den sammen med Wand Essentials Prostata Stimulator Tilbehør!

Tilbehøret er let at sætte på og det tryller din Magic Wand om til en kraftig Prostata Stimulator, der samtidig stimulerer mellemkødet. Du placerer simpelthen bare tilbehøret på hovedet af din Wand og trykker det på plads.

Det lækre Wand Essentials Prostata Stimulator tilbehør er lavet i et fast materiale, der sikrer dig den målrettede og pirrende stimulation, der er nødvendig, hvis du vil opnå dybe prostata orgasmer.

Brug altid prostata stimulatoren sammen med en vandbaseret anal glidecreme, så indføring og brug bliver så nydelsesfuld som mulig.

Obs! Dette tilbehør passer til alle Wand Essentials vibratorer, samt bl.a. Sinful Magic Wand, Fairy Original og LELO Smart Wand Large. Magic Wand sælges separat.

Detaljer

MATERIALE: TPE.
LÆNGDE PLUG: 9 cm.
DIAMETER PLUG: 1,2 - 2,7 cm.
DIAMETER HOVED: 5,8 cm.
SPROG: Engelsk.

VARENUMMER: 14422.
Anmeldelser
3.3
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Wand til prostatastimulation

Produktet skal være til stimulering af prostata, men materialet er så slattent, at det ikke overfører mærkbare vibrationer til prostata. Produktet kommer nemt og komfortabelt på plads. Læs mere

-
5 3 1
Funktionel, men for blød

Jeg købte den her for at prøve med min magic wand til at få noget stimulering op imod mit p-punkt. Produktet rammer fint, men pg.a det meget bløde led der forbinder selve det indførbare med wanden forsvinder rigtigt meget af vibrationen ud i ingenting. Størrelses mæssigt er det et rigtigt godt begynder produkt til prisen, men man skal ikkeforvente at få sin verden væltet omkuld. Læs mere

-
5 3 1
god ting til sin magicwand hvis man vil forkæle manden

Prostata stimulatornen er rigtig god, hvis man evt. er begynder på det anale område, da den ikke er så stor og er lavet af et lækkert glidende materiale så den er nem at få op (vil dog også anbefale en glidecreme for at sikre en ekstra god glidning) Den er desuden også rigtig nem at gøre ren. Pga. Magic wandens mange forskellige vibrerendeniveauer er det med garanti, at manden oplever den fantastiske vibrerende følelse. Jeg vil faktisk også mene, at den kan bruges til par, da kvinden også kan få rigtigmeget ud af den vibrerende følelse ved at bruge den til analsex på hende også. Her er der også mulighed for orgasme garanti. Det er lidt problemer med pasformen på magicwanden. Prostata simulator hovedet har desværre nemt ved at falde af, når man er i gang med at indføre dette i anus. Men alt i alt vil jeg helt sikkert anbefale dette tilpar eller som mand til ekstra udstyr til sin magic wand for det er helt sikkert det værd , hvis man gerne vil have stimuleret sin prostata og opnå en orgasme med den dejligvibrerende følelse eller hvis man også vil forkæle sin partner med en god vibrererende omgang analsex med dette legetøj. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk