Wand Essentials Prostata Stimulator til Magic Wand

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Wand Essentials Prostata Stimulator til Magic Wand 1
 • Wand Essentials Prostata Stimulator til Magic Wand 2
 • Wand Essentials Prostata Stimulator til Magic Wand 10

Wand Essentials Prostata Stimulator til Magic Wand

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

149,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Tryl din Magic Wand om til en en lækker og kraftig prostata stimulator med dette tilbehør fra Wand Essentials.

  Stimulerer både prostata og mellemkødet for ekstra nydelse.

  Giver dig en målrettede stimulation, der er nødvendig for at opnå dybe prostata orgasmer.

  Passer til bl.a. Sinful Magic Wand, Bodywand Original,Fairy Original og alle Wand Essentials vibratorer. Magic Wand sælges separat.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Få endnu større nydelse ud af din Magic Wand vibrator: Prøv den sammen med Wand Essentials Prostata Stimulator Tilbehør!

  Tilbehøret er let at sætte på og det tryller din Magic Wand om til en kraftig Prostata Stimulator, der samtidig stimulerer mellemkødet. Du placerer simpelthen bare tilbehøret på hovedet af din Wand og trykker det på plads.

  Det lækre Wand Essentials Prostata Stimulator tilbehør er lavet i et fast materiale, der sikrer dig den målrettede og pirrende stimulation, der er nødvendig, hvis du vil opnå dybe prostata orgasmer.

  Brug altid prostata stimulatoren sammen med en vandbaseret anal glidecreme, så indføring og brug bliver så nydelsesfuld som mulig.

  Obs! Dette tilbehør passer til alle Wand Essentials vibratorer, samt bl.a. Sinful Magic Wand, Fairy Original og LELO Smart Wand Large. Magic Wand sælges separat.

  Detaljer

  MATERIALE: TPE.
  LÆNGDE PLUG:  9 cm.
  DIAMETER PLUG: 1,2 - 2,7 cm.
  DIAMETER HOVED: 5,8 cm.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Komfort og pasform
  Orgasme garanti
  god ting til sin magicwand hvis man vil forkæle manden Prostata stimulatornen er rigtig god, hvis man evt. er begynder på det anale område, da den ikke er så stor og er lavet af et lækkert glidende materiale så den er nem at få op (vil dog også anbefale en glidecreme for at sikre en ekstra god glidning)

  Den er desuden også rigtig nem at gøre ren.

  Pga. Magic wandens mange forskellige vibrerende niveauer er det med garanti, at manden oplever den fantastiske vibrerende følelse.

  Jeg vil faktisk også mene, at den kan bruges til par, da kvinden også kan få rigtig meget ud af den vibrerende følelse ved at bruge den til analsex på hende også. Her er der også mulighed for orgasme garanti.

  Det er lidt problemer med pasformen på magic wanden. Prostata simulator hovedet har desværre nemt ved at falde af, når man er i gang med at indføre dette i anus.

  Men alt i alt vil jeg helt sikkert anbefale dette til par eller som mand til ekstra udstyr til sin magic wand for det er helt sikkert det værd , hvis man gerne vil have stimuleret sin prostata og opnå en orgasme med den dejlig vibrerende følelse eller hvis man også vil forkæle sin partner med en god vibrererende omgang analsex med dette legetøj.
  5 4 1

  Du anmelder: Wand Essentials Prostata Stimulator til Magic Wand

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: