We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator
We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator
Spar 37%
679,00 kr
Læg i kurv
Spar 37%
We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator - PRISVINDER  1
We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator - PRISVINDER  2
We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator - PRISVINDER  3
We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator - PRISVINDER  4
We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator - PRISVINDER  5
We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator - PRISVINDER  6

We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator

4.5 (7)
1.095,00 kr 679,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator er en opdateret og forbedret version af verdens mest populære par-vibrator, der har hjulpet par verden over med at få endnu bedre sex.

Vibratoren bruges under sex, hvor den stimulerer kvindens G-punkt og klitoris, mens I nyder hinanden. Vibratoren forstærker jeres intime oplevelse og gør det muligt at få endnu mere intense orgasmer sammen. 

We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator har en forbedret udformning som gør, at den har en bedre pasform og holdes bedre på plads end dens forgænger. Det giver jer bedre kontrol og endnu mere effektiv stimulation.

Vibratoren følger kroppens konturer og den redesignede G-punkt stimulator er formet, så den er mere behagelig at bruge og rammer G-punktet mere effektivt.

We-Vibe 4 Plus kan enten styres via en knap på vibratoren eller fjernstyres via en app på din smartphone. Styrer I vibratoren via app'en får I flere forskellige vibrationsprogrammer at vælge imellem, ligesom I også får mulighed får at indstille vibrationernes intensitet og mønstre, så I får præcist den stimulation I har lyst til. Download We-Vibes We-Connect smartphone app til Android her>> og til iPhone her>>.

Vibratoren er lavet i medicinsk silikone og den her derfor en blød og behagelig overflade, der føles endnu mere lækker, hvis I bruger den sammen med en glidecreme. Glidecremen gør den også mere behagelig at føre op - og I kan også tilføre den til forspillet til en dejlig omgang massage.

We-Vibe 4 Plus App-styret Par Vibrator er 100 % vandtæt og kan derfor sagtens nydes under bruseren eller som del af ekstra våde lege. Vibratoren har et stilrent og diskret design og leveres med en hvid USB lade-station.  

I 2014 vandt We-Vibe 4 en ETO Award for "Best New Couples Product". Vibratoren blev desuden kåret som det bedste par produkt i en test i den svenske avis Aftonbladet.

For nogle par kræver det lidt øvelse, før We-Vibe virker optimalt, og man skal lige lære den at kende. Andre får fuld glæde af vibratoren fra første gang de bruger den. We-Vibe er fungerer bedst i følgende stillinger: missionær, ske og med hende øverst, samt i de fem stillinger I finder i vores blogindlæg "De 5 bedste stillinger til We-Vibe"

Der medfølger IKKE en fjernbetjening til denne model. Ønsker I i stedet en We-Vibe 4 Plus, der både kan styres med fjernbetjening og app, fås den også her i shoppen. 

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
VANDTÆT: Ja.
MÅL: 7,5 cm  x 4,2 cm x 3,2 cm
FJERNBETJENT: Ja, via smartphone app.
TRÅDLØS: JA
FORBINDELSE: Bluetooth 4.0 (kræver ikke login)
KAN FORBINDES MED: iPhone 4S/iOS 7 eller Android OS 4.3 (eller nyere.)
BATTERITYPE: Opladeligt lithium (USB lade station medfølger)
LYDNIVEAU: Lydsvag.
VIBRATIONSPROGRAMMER: +10 (I kan selv indstille vibrationernes mønstre og intensitet)
GLIDECREME: Vandbaseret 
LADETID: 4 timer
VIBRATIONSTID: Op til 3 timer ved lav intensitet, op til 90 min. ved høj.
BRUGERMANUAL WE-VIBE: Engelsk.

VARENUMMER: 13623.
Anmeldelser
4.4
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (7)
Spændende

Spændende og nyt legetøj til, at forny parforholdet

-
5 4 1
Svar

God og hyggelig

-
5 5 1
Både og

WeVibe er super god til samleje, hvor partneren også kan mærke vibrationerne. Den har til gengæld svært ved at ramme min klitoris og har haft meget bøvl med bluetooth forbindelsen, der er nødvendig, når man vil bruge app'en (selv eller når partneren bruger den). Den mister OFTE forbindelsen. Læs mere

-
5 3 1
Alle burde eje den!

Alle kvinder/par burde eje en We-vibe 4 plus! Vi købte den, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Manden i forholdet er væk alle hverdage pga arbejde, og med denne lille lilla ting kan vi opretholde et "sex-liv". Han kan styre den selv når han sidder i Norge, og vi kan tale sammen samdtidig i tlf. Jeg vil klart anbefale ALLE atkøbe denne, det vil man ikke fortryde. Når vi er sammen har vi også prøvet den, til stor fornøjelse for os begge. Den bliver hvor den skal, og falder ikke ud. Det oplevervi i hvert fald. Denne lille sag har virkelig sat kryderi på vores sexliv, som vi altid forsøger at gøre mere spændende end det er i forvejen. Så køb den bare :) Læs mere

-
5 5 1
Glider ud

Har kun prøvet en gang. Ikke det bedste resultat, glider ud. Havde dog inden brug lige brugt glidecreme. Prøver næste gang uden. Håber virkelig vi får fornøjelse af den.

-
5 5 1
A gift that keeps on giving

Jeg fik We-Vibe 4 af min mand i gave, og hold da op for en gave der bare bliver ved med at komme. Den er nem at sætte på plads, og den bliver siddende. Den sidder så godt at jeg nemt kan gå rundt med den, uden at være bange for at den skal glide ud, og dermed er den perfekt til fræk underholdning, både alene og i tosomhed. Det er skønt medde forskellige programmer, og jeg fandt hurtig den indstilling der passet mig bedst. Jeg var til at starte med bange for at have både den og penis inde på samme tid, men detvar slet ikke et problem når vi først kom i gang. Ulempen er at den måske larmer lidt, inden den er på plads, og den er ikke optimal til kun at bruge udvendig. En andenting er at fjernkontrollen ikke virker så langt, og den er lidt bøvlet at sætte i gang. Men når det er sagt, ønsker jeg mit nye legetøj, og kan rolig anbefale den hvisdu vil købe en gave der virkelig er sjov, giver mange timers nydelse. Læs mere

-
5 4 1
Genial opgradering

Vi har haft We-vibe 2 i et par år og har været rigtig glad for den. Dog har vi ind imellem haft lidt problemer med at holde den "på plads" under sex. Men jeg skal da lige love for at den nye udgave sidde lige på PLETTEN. Den kan bruges helt uden at vi skal bruge hænder til at holde den på plads med. Min hustru er også helt vild medvibrationerne, de er noget kraftigere end i den anden udgave. Jeg klager bestemt heller ikke. Jeg synes at den nye udgave er lidt dyr, men i forhold til det vi kommer til atfå af glæde af den i fremtiden, så ville jeg faktisk gerne have give det dobbelte for den ;o) Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk