We-Vibe Salsa Klitoris Vibrator
We-Vibe Salsa Klitoris Vibrator
549,00 kr
Læg i kurv
We-Vibe Salsa klitoris vibrator

We-Vibe Salsa Klitoris Vibrator

4.7 (3)
549,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

We Vibe Salsa er den nye generation af traditionelle klitoris vibratorer: Den er lille, indbydende og effektiv, og nu er den også genopladelig så du ikke skal tænke på batterier.

Lad We Vibe Salsa forkæle dig i helt op til to timer på en enkelt opladning. Du oplader We Vibe Salsa med den medfølgende magnetiske oplader.

We Vibe Salsa er utroligt nem at betjene: Med en enkelt knap i bunden af vibratoren kan du nemt og hurtigt skifte imellem de 8 forskellige vibrations niveauer. For at tænde og slukke vibratoren holder du knappen nede i 2 sekunder.  

We Vibe Salsa er fremstillet af kropssikker PC-ABS-plast og er 100 % ftalatfri. Vibratoren rengøres nemt med en rengøringsspray til sexlegetøj.

Obs! We Vibe Salsa leveres med  oplader.

Detaljer

FTALATFRI: Ja.
LÆNGDE: 8 cm.
BREDDE: 1,6 cm.
VÆGT: 40 g.
VANDTÆT: Ja.
BATTERITYPE: Opladeligt lithium.
OPLADER: Medfølger.
VIBRATIONNIVEAU: 8 forskellige.
LYDNIVEAU: Lydsvag.
INTERFACE: 1 knap.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 11473.
Anmeldelser
4.7
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Perfekt

Lige hvad jeg altid har manglet! Lille men meget kraftig.. min kæreste og jeg kalder den lynet fordi jeg kommer så hurtigt med denne.

-
5 5 1
Fedeste gave at få :)

Jeg fik denne her fantastiske vibrator af min mand i fødselsdagsgave. Kvaliteten er helt top, den er super fix og handy at tage med sig i tasken - Faktisk kan den lige ligge i min pung, virkelig smart ;) Den har ret kraftige dejlige vibrationer, os selvom den er så lille. Dog husk lige at oplade den inden du skal bruge den.. det virkelig øv nården løber tør for strøm imens du bruger dem ;) Den kan ikke bruges imens den oplader.. Læs mere

-
5 5 1
Vild

We Vibe Salsa klitoris vibrator er super handy, nem at tage med i byen;-). Der er dømt 100 % orgasme garanti. Dejlig lydsvag og rigtig god i badekaret. Den er også gode til at pirre manden med;-) Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk