Willie City Classic Realistisk Curved Dildo 20 cm

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Willie City Classic Lover Realistisk Curved Dildo 20 cm  1
  • Willie City Classic Lover Realistisk Curved Dildo 20 cm  2
  • Willie City Classic Lover Realistisk Curved Dildo 20 cm  3
  • Willie City Classic Lover Realistisk Curved Dildo 20 cm  50
  • Willie City Classic Lover Realistisk Curved Dildo 20 cm  100

Willie City Classic Realistisk Curved Dildo 20 cm

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

129,00 kr

Kort info

Kort info

Oplev glæden ved kurver og nyd Willie City Classic Realistisk Curved Dildo 20 cm.

Det buede skaft har den perfekte form til målrettet stimulation og er fyldt med frække, naturtro detaljer.

Dildoen er fremstillet i fleksibelt TPE, der hverken indeholder ftalater eller latex.

Godt at vide

Beskrivelse

Savner du den perfekte dildo til målrettet stimulation, så er Willie City Classic Realistisk Curved Dildo 20 cm klar til at tilfredsstille dig.

Det kurvede skaft har den helt rigtige vinkel til at ramme dit sensitive G-punkt, når du trænger ned over buen. De tydelige årer og det markerede penishoved fuldender det realistiske udtryk og fornemmelse. De faste kugler sætter prikken over i'et.

Med sugekoppen kan du nyde din Willie helt håndfrit. Den skal blot sættes fast på en glat overflade, og så kan du lade dine hænder vandre frit omkring på kroppens mange andre lystpunkter.

Dildoen har en indførbar længde på 17 cm og en diameter på 4 cm. Den er fremstillet i blødt og fleksibelt TPE, der er fri for både ftalater og latex. Den kan den ydermere nydes i et harness.

Detaljer

MATERIALE: PVC.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
FULD LÆNGDE: 20 cm, heraf kan 17 cm indføres.
DIAMETER: 4 cm.
HARNESS-VENLIG: Ja.
SPROG: Engelsk.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Som forventet, på den gode måde Den er næsten perfekt for mig, men jeg kan også godt lide de store. Det kan lige lade sig gøre at få den hele ind, men det kræver lidt anstrengelse, hvis man er til den slags.
Tykkelsen er normal, ikke anstrengende.
"Konsistensen" er meget som en fast gele. Den er nok lidt blødere end en næsten gul banan med skræl på og så giver den sig mere, den har en gummi-følelse ved den. Den er meget ligesom the real thing. ps. Ikke at jeg er til bananer...
Det der trækker ned er at den lugter af gummi eller ny bil eller noget i den stil. Og at den let tager skade
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Anal nydelse for hver centimeter Den har en dejlig spids glans der gør den nem at føre op og man mærker tydeligt årene på dildoen, dens fasthed er både et plus og minus da man tydeligt mærker den hele vejen op men kan blive lidt ubehagelig de sidste par centimeter på grund af den stærke krumning den har, vil der for anbefale at den bruges analt af øvede
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Stimulation
Brugervenlighed
Levede ikke op til forhåbningerne Jeg har haft et sexliv i godt og vel 11 år, og kun fornylig med én mand oplevede jeg hvad det ville sige at have god sex. Hans penis var ret skæv, så jeg håbede den her fyr kunne være erstatning da denne mand ikke længere er en del af mit liv. Desværre levede 20 cm curved willy ikke op til forhåbningerne, og det skyldes sgu at han er meget for stor til mig, og måske også lidt FOR skæv. Det var ikke en videre behagelig oplevelse da jeg er rimelig stram, og vidden simpelthen er ALT for tyk. Og 20cm er altså også langt i overkanten når en almen vagina kun er ca. 8-10 cm dyb, og det kunne være rart lige at mærke "bollerne" fra dildoen, det synes jeg giver en rar udfyldende fornemmelse. Desværre fik jeg bare ubehag, og synes slet slet ikke den her fætter rammer mit g-punkt. Det er en ommer :)
5 3 1

Du anmelder: Willie City Classic Realistisk Curved Dildo 20 cm

Hvordan vurderer du produktet? *