Womanizer Premium Klitoris Stimulator

Klik på billederne for at forstørre dem

Womanizer Premium Klitoris Stimulator

På lager Bestil før kl. 21.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

1.395,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Revolutionerende og innovativ klitoris stimulator til dig, der vil have det bedste af det bedste.

  Med patenteret Pleasure AirTechnology, der stimulerer dig ved hjælp af pirrende, pulserende trykbølger.

  Nye funktioner som Smart Silence og Autopilot gør Womanizer Premium unik og en sikker orgasme-vinder.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Selvfølgelig fortjener du det bedste af det bedste! Og det får du og alle dine medsøstre verden over med den revolutionerende og innovative Womanizer Premium Klitoris Stimulator.

  Som altid forkæler Womanizer dig med den originale, patenterede Pleasure Air Technology, der stimulerer din klitoris ved hjælp af pirrende, pulserende trykbølger.

  Derudover får du hele to nye funktioner. Smart Silence lader dig forsvinde i sansernes magiske rum uden forstyrrende summen. Tænd blot på on/off-knappen, så er Premium lydløst klar og aktiveres kun, når den rører dit hemmelige vidunderpunkt. 

  Vil du overraskes yderligere? Glem alt om forprogrammerede vibrations mønstre og nyd i stedet Womanizers Autopilot. Tænd på on/off og herefter på "bølge"-knappen, og lad orgasmerne rulle ind over dig, når din Womanizer skifter mellem de 12 intensiteter i vilkårlig rækkefølge. 

  Womanizer har desuden gjort Premiums blideste pirring 50% mildere, mens den mest intense stimulation er blevet 50% kraftigere. Premium spænder således bredere end nogen Womanizer hidtil, og med sit luksuriøse eksteriør og ergonomiske design er der i sandhed tale om et must-have.

  *30 dages orgasmegaranti eller pengene tilbage

  Betingelser:

  Har du ikke fået orgasme efter 30 dages leg med Womanizer Premium, kan du få dine penge retur.

  Send en mail til kundeservice op til 45 dage efter leveringsdato. Skriv “orasmegaranti” i emnefeltet til service@sinful.dk. Vi sender herefter et returlabel til dig. Når vi har modtaget produktet, får du pengene tilbage på din konto.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone og plast.
  STIMULATION: Pleasure Air Technologie®.
  LYDNIVEAU: Lavt (<40dB).
  OPLADELIG: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  STØRRELSE: 15,5 cm x 5 cm x 3,5 cm.
  BATTERITYPE: Opladeligt lithium-ion-batteri.
  LADETID: 120 minutter.
  BRUGSTID: 240 minutter.
  INTENSITETER: 12.
  AUTOPILOT: Ja.
  SMART SILENCE: Ja.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, tysk fransk, spansk, italiensk, japansk, russisk, koreansk.
  MEDFØLGER: Silke opbevaringspose, 1 x standard sugehoved, 1 x XS sugehoved og magnetisk USB-kabel til opladning.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Fantastisk! Womanizer Premium er det bedste stykke sexlegetøj, jeg ejer! Jeg har allerede anbefalet den til flere af mine veninder :-)
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Okay, okay..OKAAY - Waruw !! Jeg troede ikke at det kunne blive bedre end Satisfyer, men denne her luksus klitoris stimulator er alle pengene værd og giver bare endnu vildere orgasmer, samtidig med en fantastisk brugervenlighed.

  Udseendet og materialet er stilet, blødt og lækkert. Den er mega nem at oplade og holder strøm overraskende længe.
  Jeg elsker at den er lydsvag OG at den stopper med sine små kukke lyde ligeså snart man fjerner den fra huden - genialt!
  Sidst men ikke mindst, så kan man ved et enkelt tryk på en knap, gå fra de stærkeste sug til et helt svagt niveau, hvilket er perfekt lige ved klimax!
  Jeg bruger den ofte sammen med Sinfuls glasdildo, hvis jeg ønsker at stimulerer gpunktet samtidig :)

  Kæmpe anbefaling herfra!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Én gang Womanizer - Altid Womanizer! Fantastisk, at der laves legetøj i sådan en kvalitet! For mig er det altid en luksus oplevelse, at bruge mine Womanizere, og denne model er inden undtagelse. Jeg får de mest vidunderlige orgasmer hver gang!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Bedste orgasme Lidt af et luksus køb fra mig til mig - men bestemt alle pengene værd. WAUW.
  Man får virkelig lyst til at råbe ud til alle kvinder at de skal gøre sigselv den tjeneste, og købe en WOMANIZER. Ikke imorgen. Idag!
  Hvis man har prøvet at komme med en klitorisvibrator og har brug for at få den væk, når orgasmen bare rammer en, så kender man måske også den lidt akavede brummen ved siden af en, når man kommer til sigselv igen :-) Den er helt væk med smartsilence funktionen. For ligesåsnart man fjerner vibratoren så holder den op med at summe. SMART.
  Jeg er kæmpe fan. TAK!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Blown away!!! Jeg har kendt til Womanizer mærket i en del år efterhånden og var med på bølgen, da den aller først model kom frem. Jeg har elsket min første Womanizer og talt varmt om den til mine veninder. Som singlekvinde har man brug for sådan en kompagnon, når lysten melder sig i tide og utide. Sidste år kunne min elskede lille hjælpe ikke længere, men i år til min 40 års fødselsdag fik jeg den her af mine veninder. Det er uden tvivl den bedste gave, jeg kunne få.
  Modellen her er meget fiksere end min gamle model, og jeg er meget positivt overrasket over, hvor lidt den larmer. Jeg er i himmelen over igen at kunne forkæle mig selv med de skønne pulseringer, og på det område er der godt nok også sket forbedringer. Jeg kommer let allerede på de første tre niveauer, og bedst af alt - jeg kommer igen og igen. Jeg har forsøgt mig med autopiloten et par gange, og det er simpelthen så pirrende, at jeg ikke selv "bestemmer" over den. Faktisk næsten som, hvis det er en anden, der styrer den. Kvaliteten er som jeg kender den, helt sublim. Der er ikke en finger at sætte på udseendet eller materialet, og det er to faktorer, som jeg vægter enormt højt på denne type produkter.

  Jeg ved næsten ikke, hvad jeg elsker højest - mine veninder eller min nye Womanizer, men jeg vil ikke undvære nogen af dem.
  5 5 1

  Du anmelder: Womanizer Premium Klitoris Stimulator

  Hvordan vurderer du produktet? *